Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Μυστήριο με αιμόφυρτο ανήλικο που περιφερόταν στο δρόμο - Εντοπίστηκε από οδηγό ΚΤΕΛ


Μυστήριο καλύπτει το περιστατικό που αναφέρουν τοπικά Μέσα ότι έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην ...
περιοχή της Μικρής Μαντίνειας.




Ένα αγόρι, ηλικίας 12- 13 ετών, εντοπίστηκε, σύμφωνα με το messinialive.gr, από οδηγό αστικού λεωφορείου του ΚΤΕΛ να περιφέρεται στο δρόμο μέσα στα αίματα.

Το παιδί περπατούσε στην άκρη του δρόμου, με αίματα στο πρόσωπο και την μπλούζα του, αλλά και ένα χαμένο βλέμμα και ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε και το επιβίβασε, όταν το είδε.

Όταν τον ρώτησε τι είχε πάθει ο νεαρός είπε ότι είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό του, αλλά δε θυμόταν τι είχε συμβεί και ζήτησε από τον οδηγό να τον πάει στο σπίτι του.

Ο οδηγός, όμως, και ένας επιβάτης ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και τους γονείς, που έσπευσαν στο σημείο.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και η Αστυνομία ερευνά το τι συνέβη στο αγόρι και βρέθηκε χτυπημένο και χωρίς το ποδήλατό του.

Ο 12χρονος νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με βαθύ θλαστικό τραύμα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Δεν έχει διευκρινιστεί πως συνέβη ο τραυματισμός του παιδιού, αν δηλαδή έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος ή χτύπησε μόνος του πέφτοντας με το ποδήλατο, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα το ποδήλατο και το παιδί δεν θυμάται τι ακριβώς του συνέβη.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη στην περιοχή που εντοπίστηκε ο 12χρονος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs