Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Καιγόταν ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο και οι περαστικοί έβγαζαν βίντεο - Οι αρχές δέχτηκαν κλήση περίπου 30 λεπτά αργότερα


Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη πριν λίγες μέρες στην Ινδία, με έναν άνδρα να καίγεται ζωντανός ...
μέσα στο αυτοκίνητό του και τους περιστατικούς αντί να σπεύσουν να τον βοηθήσουν, να έχουν πιάσει τα κινητά τους τηλέφωνα και να απαθανατίζουν τις τραγικές σκηνές.
Ο 53χρονος οδηγούσε προς το εργοστάσιο όπου δούλευε, το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης, όταν ξαφνικά το όχημά του εμφάνισε κάποιο πρόβλημα και σταμάτησε ενώ εκινείτο σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο, σύμφωνα με τους Times of India, που επικαλούνται αυτόπτη μάρτυρα.

Κατάφερε να το βάλει και πάλι μπροστά και όταν διένυσε λίγες εκατοντάδες μέτρα, καπνός άρχισε να γεμίζει το εσωτερικό, δήλωσε αξιωματικός του τοπικού αστυνομικού τμήματος και πρόσθεσε ότι ο άτυχος άνδρας δεν μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο, καθώς το σύστημα του κεντρικού κλειδώματος είχε μπλοκάρει.

Οι αρχές δέχτηκαν κλήση περίπου 30 λεπτά αργότερα, με πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο. "Οι διερχόμενοι ήταν απασχολημένοι με το να βγάζουν βίντεο το φλεγόμενο αυτοκίνητο και αν είχαν επιχειρήσει να σώσουν τον άνδρα σπάζοντας ένα από τα παράθυρα πριν τυλιχτεί στις φλόγες, θα μπορούσε να είχε σωθεί", τόνισε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, Devendra Gautam.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs