Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Το αυτοκίνητο της μύριζε αλλά δεν πίστευε αυτό που είδε


Η Holly Persic πάρκαρε το αυτοκίνητό της έξω από τη βιβλιοθήκη. Μια μυρωδιά καμένου της ήρθε και την γέμισε με απορία. Ο θόρυβος ...
κάτω από το καπό ενέτεινε αυτή την περιέργεια.
Όμως δεν περίμενε με τίποτα το θέαμα που αντίκρυσε. Μέσα στη μηχανή υπήρχαν δεκάδες καρύδια και τούφες γρασιδιού. Μια οικογένεια από σκίουρους σκέφτηκε και αποφάσισε πως αυτό θα ήταν ένα καλό μέρος για να αποθηκεύσει την τροφή του.


Ο σύζυγός της Holly δήλωσε στο CNN «Η σύζυγός μου με πήρε τηλέφωνο από τη βιβλιοθήκη και μου είπε ότι το αυτοκίνητό της μύριζε καμένο και πως έκανε έναν παράξενο θόρυβο. Της είπα να το ανοίξει και μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία!».

«Ήταν παντού, κάτω από τη μπαταρία, δίπλα στο ψυγείο. Τα καρύδια κοντά στην μηχανή ήταν μαύρα και μύριζαν λες και ψήνονταν», συνέχισε. Η τελευταία φορά που η Holly είχε κοιτάξει κάτω από το καπό ήταν έναν μήνα νωρίτερα και τα καρύδια στον κήπο του είχαν μόλις μερικές εβδομάδες που άρχισαν να πέφτουν.

«Φαίνεται πως οι σκίουροι δουλεύουν πολύ γρήγορα», είπε ο Chris. Οι μηχανικοί κατάφεραν να τα αφαιρέσουν χωρίς να γίνει ζημιά. Δεν έγινε το ίδιο όμως με το φορτηγάκι του Chris. Όπως έγραψε στο Facebook, κάποιος σκίουρος μάσησε την αντλία καυσίμου. Και μάλιστα συμβούλευσε όποιον παρκάρει έξω να τσεκάρει συχνά κάτω από το καπό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs