Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

νδρέας Μπάρκουλης: Η μήνυση εναντίον του, η πρώτη περιπέτεια του με τη δικαιοσύνη και η κατάληξη της υπόθεσης


Η πρώτη περιπέτεια του Ανδρέα Μπάρκουλη με τη δικαιοσύνη: Εκτός από τις ταινίες που γύριζε, με τον ελληνικό κινηματογράφο, ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε...
και άλλες ασχολίες επάνω στη δουλειά του. Μία από αυτές, που σχετίζονταν με την υποκριτική, ήταν η ενασχόλησή του, με το χώρο του θεάτρου, τον οποίο αγαπούσε ιδιαίτερα.





Πως είχε μπλέξει ο γνωστός ηθοποιός

Το 1960 και πιο συγκεκριμένα, το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς, ο Έλληνας ηθοποιός, περιόδευε με τον θίασό του στη Μακεδονία. Μία από τις στάσεις που πραγματοποιούσε, ήταν και στην περιοχή της Έδεσσας. Μετά το τέλος της παράστασης, οι ηθοποιοί του θιάσου του βγήκαν για να διασκεδάσουν σε μία ταβέρνα, όπου έφαγαν και ήπιαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο, το γλέντι τους δεν σταμάτησε εκεί. Σε κατάσταση ευθυμίας και μέθης, έφτασαν στον χώρο ενός άλλου τουριστικού περιπτέρου. Εκείνο βρισκόταν κοντά στους καταρράκτες. Δηλαδή, κοντά σε μια πανέμορφη τοποθεσία. Το μαγαζί ήταν κλειστό. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους ηθοποιούς να αρχίσουν τους χορούς και τα τραγούδια.


Πάνω στο κέφι, τραπέζια και καρέκλες άρχισαν να εκσφενδονίζονται στον καταρράκτη, ενώ ο χορός συνεχιζόταν. Έχοντας ως βάση, τα λεγόμενα του ανθρώπου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση, από την καταστροφή δεν έμεινε όρθια ούτε η τέντα που είχε το τουριστικό περίπτερο. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ των εφημερίδων της εποχής, η τέντα πετάχτηκε στα νερά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs