Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Πέραμα: 12χρονη αθλήτρια του Κουνγκ Φου έδειρε τον Αλγερινό επίδοξο βιαστή της - Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου


Το... μάστορά του βρήκε από ένα 12χρονο κορίτσι ένας 26χρονος Αλγερινός ο οποίος επιχείρησε να το βιάσει στο Πέραμα.

Ο δράστης ...
στάμπαρε το θύμα του, το 12χρονο κορίτσι από το Πέραμα, όταν εκείνο επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που οδηγούσε ο πατέρας της, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της. 
Ο 26χρονος Αλγερινός και μέλος εγκληματικής συμμορίας, παρακολουθούσε τις κινήσεις του ανήλικου κοριτσιού καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του λεωφορείου. Κάποια στιγμή η 12χρονη έφτασε στον προορισμό της και αφού αποχαιρέτησε τον πατέρα της, κατέβηκε στη στάση που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της, στα 40 περίπου μέτρα.

Στην ίδια όμως στάση επέλεξε να κατέβει και ο 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος άρχισε να την ακολουθεί με γοργό βήμα. Στο μεταξύ ο πατέρας της 12χρονης είχε ειδοποιήσει την μητέρα της να κατέβει στην είσοδο για να την παραλάβει. Το κορίτσι περίμενε στο κατώφλι της εισόδου για μερικά δευτερόλεπτα ωσότου έρθει η μητέρα της και μέσα σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα ο 26χρονος Αλγερινός πρόλαβε να της επιτεθεί με σκοπό να την κακοποιήσει.


Μάλιστα με μια απότομη κίνηση την βούτηξε από το στήθος και προσπάθησε να τη σύρει προς το μέρος του. Τότε το ανήλικο κορίτσι αντέδρασε ενστικτωδώς. Βλέπετε ο δράστης δεν γνώριζε ότι το αθώο και ανυπεράσπιστο στα μάτια του πλάσμα τυγχάνει να είναι εξπέρ στις πολεμικές τέχνες και δη στο μαχητικό Κουνγκ Φου.

Με μια κλοτσιά και δυο γροθιές κατάφερε να τον απωθήσει σωριάζοντας τον αιμόφυρτο πάνω στο καπό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, ενώ εκείνη τη στιγμή κατέβαινε τις σκάλες η μητέρα της. Μάνα και κόρη έβαλαν τις φωνές ζητώντας βοήθεια και τότε δράστης πανικοβλημένος προσπάθησε να διαφύγει. Αμέσως ειδοποίησαν τον πατέρα της 12χρονης, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία που κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη τη στιγμή που εκείνος επιβιβαζόταν σε ένα άλλο λεωφορείο στη προσπάθεια του να διαφύγει. Αργότερα στο Α.Τ της περιοχής ο πατέρας της 12χρονης κατέθεσε μήνυση κατά του δράστη και εκεί πληροφορήθηκε ότι ο 26χρονος Αλγερινός ήταν μέλος εγκληματικής συμμορίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs