Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

8 διάσημοι και γοητευτικοί άντρες που προτίμησαν αληθινές γυναίκες και όχι συμβατικά πρότυπα ομορφιάς


Υπάρχουν διάσημοι και εμφανίσιμοι άνδρες που δεν έδωσαν μεγάλη βαρύτητα μόνο στην εξωτερική εμφάνιση και επέλεξαν ...
να έχουν στο πλευρό τους μία αληθινή κυρία και όχι ένα μοντέλο.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πλούσιους και διάσημους άντρες να συνοδεύονται από μοντέλα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που είναι παντρεμένοι με γυναίκες που απέχουν από τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς.




Βρήκαμε οκτώ άνδρες που έσπασαν όλα τα στερεότυπα για το πως πρέπει να μοιάζει ένα ζευγάρι celebrities.


Hugh Jackman και Deborra-Lee Furness


Αυτός ο άντρας θα μπορούσε να έχει σχεδόν κάθε γυναίκα στον πλανήτη. Ωστόσο, η καρδιά του ανήκει για πάνω από 20 χρόνια στην Deborra-Lee. Παρεμπιπτόντως, εκείνη είναι μεγαλύτερη από τον σύζυγό της κατά 13 χρόνια, αλλά το ζευγάρι δεν το θεωρεί εμπόδιο για την αγάπη τους.


Misha Collins και Victoria Vantoch


Ο προηγούμενος γάμος του Misha τελείωσε το 2002 και παντρεύτηκε τη φίλη του Victoria Vantoch, που είναι δημοσιογράφος και γνωρίζονται από τα φοιτητικά χρόνια. Τώρα το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, και είναι ευτυχισμένοι με το γάμο τους.


Josh Holloway και Yessica Kumala


Για σχεδόν 13 χρόνια, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Lost» είναι παντρεμένος με την Yessika που έχει καταγωγή από την Ινδονησία. Ο ηθοποιός δικαίως αξίζει τον τίτλο του υποδειγματικού οικογενειάρχη. Πράγματι, παρά το πολυάσχολο πρόγραμμα του, αφιερώνει πολύ χρόνο στην κόρη του, το μικρό γιο και στη σύζυγό του.


Aaron Johnson και Sam Taylor-Wood


Ο Aaron και η Sam βρήκαν ο ένας τον άλλο και είναι παντρεμένοι τώρα εδώ και 5 χρόνια, παρά το γεγονός που η Sam είναι κατά 23 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της. Το γεγονός αυτό δεν ενοχλεί τον Aaron και κοιτάζει τη γυναίκα του με αγάπη και την υποστήριξη της συζύγου του σε όλα.


Chris Noth και Tara Wilson


Γνωστός σε όλες τις γυναίκες στον κόσμο για το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the City», ο Chris δεν διάλεξε τυχαία για σύντροφο της ζωής του την άσημη Tara Wilson, η οποία εργαζόταν ως σερβιτόρα σε ένα κλαμπ που ανήκει σε αυτόν. Τώρα, ο Chris και η σύζυγός του είναι συνέταιροι στην επιτυχημένη επιχείρηση και ένα ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι.


Matt Damon και Luciana Barroso


Όταν βρισκόταν στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, γνώρισε μια όμορφη μελαχρινή με Αργεντίνικη καταγωγή που έγινε η μελλοντική κα Damon. Η Luciana εργαζόταν σε ένα τοπικό μπαρ. Το 2007, παντρεύτηκαν και τώρα είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι και γονείς τριών παιδιών.


Ethan Hawke και Ryan Shawhughes


Ο Ethan ήταν παντρεμένος με μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στο Χόλιγουντ Uma Therman. To ζευγάρι χώρισε όταν η ηθοποιός πείστηκε ότι ο σύζυγός της είχε σχέση με την νταντά των παιδιών τους Ryan Shawhughes. Το 2008, ο Ethan παντρεύτηκε την ίδια νταντά, και από τότε είναι αχώριστοι.


Pierce Brosnan και Keely Shaye Smith


Ο 007 επέλεξε για σύντροφο της ζωής του μια γυναίκα που δεν είναι κατάσκοπος, αλλά μια συνηθισμένη δημοσιογράφο, την Keely Shaye Smith, την οποία είχε σχέση για περίπου 7 χρόνια. Από το 2001, το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, και τώρα ζουν σε ένα όμορφο σπίτι στην ακτή του Ειρηνικού, αγνοώντας τα κακεντρεχή σχόλια για το σώμα της Keeley. «Είναι μία στο εκατομμύριο,» λέει ο Pierce με σιγουριά. «Χαίρομαι που τη βρήκα».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs