Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Νύφη έμαθε ότι ο τσιγκούνης γαμπρός γκρίνιαζε για το κόστος του νυφικού και ακύρωσε τελείως τον γάμο


Η νύφη του συζύγου ακύρωσε τον γάμο όταν εκείνος γκρίνιαξε δημόσια στο διαδίκτυο για το κόστος του νυφικού της συζύγου του.

Μπορεί αν θέλετε ...
να ξεσπάσετε να τα πείτε μόνοι σας στο μπάνιο όταν ειστε μόνοι σας ή σε έναν καθρέφτη.




Το ποστ στο Reddit

«Θα παντρευτούμε τον ερχόμενο Ιούλιο, έχουμε κλείσει τον χώρο και όλα είναι έτοιμα. Το μόνο, ωστόσο, που απομένει είναι το νυφικό της Έμα (σ.σ. η αρραβωνιαστικιά του) και τα φορέματα των παρανύμφων. Βάζουμε ο καθένας μας από 10.000 δολάρια για τον γάμο και έχουμε στην άκρη άλλες 6.000 δολάρια για τον μήνα του μέλιτος», έγραψε, αρχικά. Προσθέτοντας «Δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί τύποι και τώρα έχει έρθει η ώρα για την Έμα να αγοράσει το νυφικό της. Ξέρω ότι όλα είναι ακριβά όταν μιλάμε για έναν γάμο. Αλλά δεν περίμενα ότι θα διάλεγε ένα νυφικό 950 δολαρίων, συν 120 δολάρια για το πέπλο».

Λέγοντας στην συνέχεια: «Εγώ θα βάλω το κοστούμι του πατέρα μου, που έβαλε στον γάμο του με τη μάνα μου. Η Έμα, αντίθετα, δεν μπορεί να φορέσει το νυφικό της μάνας της, γιατί, μάνα και κόρη, λένε πως δεν είναι πια της μόδας, το οποίο το καταλαβαίνω.

Έψαξα, όμως, στο Google για νυφικά και είδα ότι υπάρχουν τόσα και τόσα! Με 50 και 100 δολάρια. Δεν προσπαθώ να της πω να πάρει κάτι τόσο φτηνό, αλλά θα το φορέσει, κυριολεκτικά, για μια φορά! Χίλια δολάρια για ένα φόρεμα, ενώ αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να πάνε στο ταξίδι μας για τον μήνα του μέλιτος, είναι τρελό.

Προσπάθησα να της δείξω κάποια φορέματα, που είδα στην εφαρμογή Wish και σε άλλες ιστοσελίδες, αλλά δεν της άρεσε κανένα».


«Της είπα ότι αρνούμαι να δώσω τόσα χρήματα»

Προσθέτοντας μετά: «Της είπα ότι αρνούμαι να δώσω τόσα χρήματα για ένα φόρεμα και υποστήριξε ότι έχει και δικά της λεφτά. Αυτό, όμως, δεν ισχύει, καθώς τα οικονομικά μας θα ενωθούν, αφού θα παντρευτούμε.

Στη συνέχεια, η μητέρα της έπρεπε να εμπλακεί, και προσφέρθηκε να πληρώσει για το φόρεμα, αλλά δεν μπορεί να αντέξει η τσέπη της το κόστος. Είναι ένα φόρεμα! Είμαι πραγματικά θυμωμένος και αναστατωμένος.


Εν τω μεταξύ, μετά τον καβγά μας, η Έμα είναι κρύα απέναντί μου.

Χθες, λοιπόν, έφτασε στο σημείο να μου πει ότι, αφού θέλω να φορέσει ένα φτηνό νυφικό τη μέρα του γάμου της, θα σκεφτεί πραγματικά αν πρέπει να παντρευτούμε.

Είναι απίστευτο ότι μου είπε κάτι τέτοιο για ένα φόρεμα. Της απάντησα ότι κάνει σαν μικρό παιδί, που θέλει ένα παιχνίδι, το οποίο δεν μπορεί να αποκτήσει.

Αυτό ήταν ένα λάθος, βέβαια, καθώς έφυγε, για να μείνει με τους γονείς της, οι οποίοι με πήραν τηλέφωνο και με έβρισαν».

Λίγο αργότερα μετά από το ποστ αυτό που τα σχόλια πήραν από κάτω φωτιά. Ο Τζον αποκάλυψε πως η μέλλουσα νύφη ακύρωσε τον γάμο επειδη είχε ανακαλύψει το ποστ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs