Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Βίντεο‑σοκ: Εκτελεστές μπαίνουν ανενόχλητοι σε νοσοκομείο και εκτελούν 33χρονο


Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο με δύο εκτελεστές μεταμφιεσμένους - ο ένας σε αστυνομικό και ο δεύτερος σε ...
γιατρό - να μπαίνουν σε νοσοκομείο στον Ισημερινό και να εκτελούν ένα μέλος αντίπαλου καρτέλ ναρκωτικών που ανάρρωνε μετά από αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του μέσα σε φυλακή..




Στόχος των δύο εκτελεστών ήταν ο 33χρονος Άλεξ Λούγκο Σάλτος, ο οποίος είχε δεχθεί πυρά στην πλάτη και στα πόδια από συγκρατούμενούς του σε φυλακή την περασμένη εβδομάδα.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται οι δύο εκτελεστές να μπαίνουν ήρεμοι στο νοσοκομείο χωρίς να κινούν καμία υποψία σε εργαζόμενους και επισκέπτες.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, στο δωμάτιο του 33χρονου στόχους τους, τους οδηγεί ένας άλλος αστυνομικός, ο οποίος δεν υποψιάζεται το παραμικρό για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Όταν, όμως, οι εκτελεστές αποκάλυψαν τα όπλα τους ο αστυνομικός πανικοβλήθηκε και το έβαλε στα πόδια ενώ ο ίδιος πανικός επικράτησε και στους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Μετά την εκτέλεση ακολούθησαν έρευνες κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν δύο άνδρες ως οι φερόμενοι εκτελεστές στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δύο υποπολυβόλα και ένα πιστόλι που πιστεύεται ότι ανήκε στον αστυνομικό του νοσοκομείου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs