Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Η μικρή Βαλεντίν βρέθηκε στη Γαλλία - Ραγδαίες εξελίξεις -Κρατείται ο πατέρας της, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα


Εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Βαλεντίν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές το παιδί βρέθηκε στη Γαλλία.

Η 7χρονη Βαλεντίν ...
βρέθηκε στη Λυόν και σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της, Αμπελκά, την είχε στείλει με πλαστά έγγραφα στη σύντροφό του στη Γαλλία.
Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 7χρονης κρατούνταν και έπειτα από μαραθώνια κατάθεση στις αρχές αναμενόταν σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κάτι που αναμένεται να γίνει πλέον εντός της ημέρας.

Το σενάριο ο πατέρας να έχει φυγαδεύσει την Βαλεντίν στη Γαλλία με πλαστά έγγραφα, ενδεχομένως έχοντας ως πρόθεση να φύγει και ο ίδιος αργότερα, θεωρούνταν ήδη πιθανό.

Ο Αμπελκά, κλήθηκε από την αστυνομία ως μάρτυρας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά για την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής και ξανά μετά από τρεις μέρες, καθώς και γιατί είχε πάει στη Γαλλία λίγους μήνες πριν από την εξαφάνιση της μικρής.


Τι είχε δηλώσει ο δικηγόρος του πατέρα της μικρής Βαλεντίν

Μιλώντας στο star.gr, ο δικηγόρος του πατέρα της μικρής Βαλεντίν είχε δηλώσει ότι «η Αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνες της στην καταγγελία του ίδιου του πατέρα την προηγούμενη Παρασκευή σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha. Εκεί, μεταξύ άλλων, ο πατέρας υποστήριξε ότι ενδεχομένως η πρώην σύντροφός του σχετίζεται με την εξαφάνιση της Βαλεντίν, καθώς βρίσκεται στο Παρίσι και μπορεί να έπεισε την μικρή να την ακολουθήσει». Όπως είχε τονίζει εξετάζονται οι τηλεφωνικές κλήσεις του κινητού του πατέρα, αλλά και η σχέση του συμβάντος της εξαφάνισης με ΜΚΟ οι οποίες του είχαν προτείνει να δώσει το παιδί για υιοθεσία, πριν την εξαφάνιση.

Ο δικηγόρος στις δηλώσεις του είχε αποκλείσει την υπόθεση διάπραξης αδικήματος τονίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τι προηγήθηκε της εξαφάνισης. Είχε σημειώσει επίσης ότι πατέρας βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση «στα όρια της κατάρρευσης». «Ελπίζω ο πατέρας να καταθέσει την πλήρη αλήθεια και σύντομα να βρεθεί σώα και υγιής η μικρή Βαλεντίν», είχε δηλώσει επίσης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο