Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Απειλητικά τηλεφωνήματα απο τον Θεό δέχονται τις τελευταίες ημέρες οι Έλληνες λοιμωξιολόγοι


Διχασμένη εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η ελληνική κοινωνία σχετικά με το ζήτημα της θείας κοινωνίας και το ...
κάτα πόσο κινδυνεύουν οι πιστοί να κολλήσουν τον κορονοϊό μέσω της μετάληψης.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ακόμα και λοιμωξιολόγοι δηλώνουν ανοιχτά πως αν κάποιος πιστεύει στον Θεό, τότε δεν κινδυνεύει από τον φονικό ιό.
Το «Κουλούρι» έκανε ρεπορτάζ, μίλησε με επιστήμονες και είναι σε θέση να μεταφέρει με ασφάλεια πως οι επιδημιολόγοι έχουν δεχτεί δεκάδες χιλιάδες απειλητικά τηλεφωνήματα αλλά και οράματα στον ύπνο τους, με τον ίδιο τον Θεό σε αρκετές περιπτώσεις να τους προειδοποιεί πως θα έχουν φρικτές, βιβλικές συνέπειες σε περίπτωση που μιλήσουν δημόσια για τους κινδύνους που κρύβει η μετάληψη της θείας κοινωνίας.

«Χτύπησε αργά το βράδυ το τηλέφωνό μου και απορημένος το σήκωσα. Ψαλμοί, απόκοσμοι ήχοι και ένα έντονο βουητό που θύμιζε σάλπισμα ακούστηκε και τότε μια φωνή μου είπε πως αν μιλήσω για την Θεία Κοινωνία, τότε ο κορονοϊός θα είναι το μικρότερό μου πρόβλημα», περιγράφει έντρομος 56χρονος λοιμωξιολόγος που επέλεξε για λόγους ασφαλείας να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές του Παραδείσου, όλα τα χερουβείμ και τα σεραφείμ περνάνε όλη την ημέρα τους κάνοντας απειλητικές κλήσεις, ενώ για το ίδιο έργο έχουν επιστρατευτεί άγιοι, απόστολοι αλλά και όσιοι μέχρι την σειρά του 2016.

Ο ίδιος ο Άγιος Γεώργιος νωρίτερα έπαιρνε τηλέφωνα μιλώντας σε οργισμένο τόνο, ενώ μόλις πριν λίγα λεπτά ο Άγιος Υάκινθος έστειλε μαζικό γραπτό μήνυμα με απειλές προς όσους κατηγορούν την θεία κοινωνία. Την όλη επιχείρηση συντονίζει το Άγιο Πνεύμα που πετάει όπου χρειάζεται για να μεταφέρει οδηγίες.

Πάντως, διαψεύδεται η φήμη πως η Έλενα Ράπτη είχε δεχτεί ανάλογο τηλεφώνημα, με την ίδια να δηλώνει πως δεν χρειάζεται να απειληθεί για να πει το αυτονόητο.
Πηγή

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs