Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Συμβουλή λόγω κοροναϊού: «Κόψτε το σeξ, κοιμηθείτε σε ξεχωριστά κρεβάτια» (vid)


Συστάσεις για τον περιορισμό των ερwτικών επαφών από τον χειρούργο ουρολόγο ανδρολόγο.

Μία από τις βασικές αρχές πρόληψης του κοροναϊού είναι η αποφυγή των στενών επαφών, μεταξύ των οποίων, όπως εύκολα καταλαβαίνετε, είναι και οι ερwτικές.

Για αυτό ακριβώς το θέμα, κλήθηκε να μιλήσει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης στο Open.

Ο χειρούργος ουρολόγος ανδρολόγος λοιπόν, όταν ρωτήθηκε από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο αν κόβεται το σeξ λόγω κοροναϊού, απάντησε...

«Εγώ θα έλεγα ναι. Λέμε να πλένουμε τα χέρια μας και να είμαστε σε απόσταση με τον άλλον. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, την ώρα που κάνεις σeξ», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην έρευνα που έχει γίνει πάνω σε αυτό το κομμάτι, στην πόλη Γουχάν από όπου ξεκίνησε ο ιός: «Ξεκινήσαμε την έρευνα, γιατί προσέξαμε πως στην Γουχάν αυξήθηκαν οι κυήσεις την περίοδο που άρχισε ο ιός. Τότε από παράδοση κλείνονται στα σπίτια και μας έκανε εντύπωση. Είπαμε να δούμε αν το περιστατικό μηδέν ξεκίνησε από το σeξ, κάτι που για εμάς είναι πολύ σοβαρό».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το αν πρέπει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια, απάντησε: «Προληπτικά καλό θα ήταν. Ίσως την περίοδο που υπάρχει έξαρση να χρειάζεται να είμαστε και σε ξεχωριστά κρεβάτια. Δεν πεθαίνει κανείς από μία μικρή αποχή. Μπορεί να αυξήσει την επιθυμία για αργότερα», είπε με δόση χιούμορ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs