Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ - Οίκος ανοχής ζώων για σeξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους


Τρεις άνδρες έχουν συλληφθεί και φυλακιστεί μετά την δίκη και την καταδίκη τους για τη λειτουργία ενός οίκο ανοχής με ζώα στο ...
Swansea, στην Ουαλία. Το ξενοδοχείο ειδικεύεται στο να εκπαιδεύει τα ζώα ώστε να έρχονται σε σeξουαλική επαφή με τον άνθρωπο.





Ο Κατάλογος των ζώων περιλαμβάνει εκτός απο οικόσιτα, και θηλυκό λευκό λιοντάρια, αίγες, γουρούνια, γαϊδουράκια και άλλα είδη ζώων.

Μερικά ζώα που δεν είναι επικίνδυνα όπως πρόβατα και μερικές ράτσες σκύλων είχαν εκπαιδευτεί να προσφέρουν στοματικό σeξ και να κάνουν κολπικό σeξ από τον κάθε ανώμαλο πελάτη που έκλεινε δωμάτιο για μια νύχτα με σκοπό να κάνουν σeξ με τα ζώα αυτά.

Οι πελάτες που δεν μπορούσαν να πληρώσουν για πλήρη σeξουαλική επαφή ή για να κλείσουν δωμάτιο για διανυκτέρευση, πλήρωναν $15 για στοματικό σeξ από τα πρόβατα, ενώ οι πλούσιοι πελάτες πλήρωναν $120 τη βραδιά για ένα δωμάτιο και έν ζώο.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης, Damian Erow είπε στον ανακριτή 'οτι το πορνείο δεν αποτελεί απειλή για τους πελάτες του, επειδή τα γεννητικά όργανα των ζώων αποστειρώνονται τακτικά και ότι τα ζώα είναι καλά εκπαιδευμένα για να δώσουν και να λάβουν σeξ με ανθρώπους.

Υπήρχε συχνή καθαριότητα καθώς και απολύμανση πριν από την πράξη. Ο κόλπος τους και ο πρωκτός καθαρίζονταν με αντισηπτικό αλειμμένο με λεβάντες και μέλι για να γίνει σφιχτό και υγρό. Τα ζώα μερικές φορές τα έντυναν με καλσόν, και ψηλοτάκουνα παπούτσια, ανάλογα με το γούστο του πελάτη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης τους στο Swansea Crown Court αποκαλύφθηκε επίσης ότι είχαν στήσει και μια ιστοσελίδα, όπου οι ενδιαφερόμενοι από όλη τη χώρα θα μπορούσαν να επιλέξουν το ζώο της αρεσκείας τους και να κάνουν κράτηση γιά το περίεργο ραντεβού.

Οι ιδιοκτήτες του περίεργου οίκου ανοχής Αδάμ Cafferty, John Cafferty και ο πατέρας τους David Cafferty ετών 31, 28 και 52 παραδέχτηκαν ότι κρατούσαν ένα ζώο στον οίκο ανοχής από τον Ιανουάριο του 2011 έως τον Ιούλιο του 2015. 

Το δικαστήριο συνεδρίασε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες για να τους βρουν όλους ένοχους και να τους καταδικάσουν.

Όλοι έχουν προηγούμενες καταδίκες για τη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Τα δύο αδέλφια και ο πατέρας καταδικάστηκαν σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης και τα ζώα κατασχέθηκαν και εστάλησαν σε ειδικό καταφύγιο ζώων, επειδή ήταν σeξουαλικά τραυματισμένα, όπου και τα περιποιούνται μέχρι να αναρρώσουν.

Το παράδοξο τώρα της υπόθεσης είναι πως οι πελάτες σχεδιάζουν μια ειρηνική διαδήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παραβίαση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους στην ευτυχία και τη σeξουαλική ελευθερία. (!!!!!)

Ζητούν να τους επιτραπεί να μπορούν να επιλέγουν τους ερωτικούς συντρόφους τους και να ακολουθούν τον σeξουαλικό προσανατολισμό τους. 

Ισχυρίζονται ότι δεν βλάπτουν τα ζώα και δίνουν σε αυτά την ευκαιρία να ζήσουν μια καλύτερη ποιοτική ζωή. 

Η πορεία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή αργότερα, μέσα στο έτος.

(σημείωση συντακτών: Η είδηση ελέγχεται ως αναξιόπιστη)

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs