Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Koρωνοϊός: Ουρές στα σούπερμάρκετ – Με ειδική κάρτα η είσοδος – Εξαφανίστηκαν τα αντισηπτικά σε δευτερόλεπτα


Ειδική κάρτα εισόδου στα σούπερ μάρκετ θα χρησιμοποιούν όλοι όσοι θέλουν να εισέρχονται, προκειμένου να ...
πάρουν τις απαραίτητες προμήθειες.

Κάρτα εισόδου στα σούπερ μάρκετ: Σε κάθε κατάστημα θα αντιστοιχεί ένας πελάτης για κάθε 10 τετραγωνικά μέτρα
Η κυβέρνηση και το υπουργείο Ανάπτυξης προχώρησαν σ’ αυτό το μέτρο λόγω του συνωστισμού που παρατηρήθηκε στα σούπερ μάρκετ τις προηγούμενες ημέρες.

Αυτά αποφασίστηκαν το περασμένο Σάββατο και εγκαινιάστηκαν σήμερα το πρωί…

Όπως είναι γνωστό πλέον σε κάθε κατάστημα θα αντιστοιχεί ένας πελάτης για κάθε 10 τετραγωνικά μέτρα.


Πως θα μπαίνουν

Σε κάθε έναν που θα μπαίνει μέσα, θα δίνεται μία πλαστική κάρτα την οποία θα την κρατάει κατά την διάρκεια της παραμονής του εκεί.

Στο ταμείο που θα πάει να πληρώσει, θα την επιστρέψει στο κατάστημα, όπου ένας υπάλληλος θα την καθαρίζει και θα την δίνει στον επόμενο.


Να μπει πλαφόν στην αγορά ορισμένων προϊόντων

Στο μεταξύ, το ακριβώς αντίθετο από όλες τις συστάσεις των επιστημόνων και της πολιτείας συνεχίζουν να κάνουν οι πολίτες.

Μετά και τις σημερινές εικόνες στα σούπερ μάρκετ της Αθήνας, κρίνεται αναγκαίο στο να μπει πλαφόν στην αγορά ορισμένων προϊόντων που βοηθούν στην προστασία από τον κορονοϊό.

Οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων βρέθηκαν σήμερα το πρωί σε κεντρικό σούπερ μάρκετ, το οποίο επισκεπτόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να τσεκάρει την εφαρμογή των μέτρων με την κάρτα εισόδου.


Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα εξαφανίστηκαν αντισηπτικά

Μόλις λοιπόν άνοιξαν οι πόρτες στις 8:00, αμέσως οι πρώτοι που είχαν δικαίωμα εισόδου σύμφωνα με τα τετραγωνικά μέτρα, ξεχύθηκαν προς το σημείο που υπήρχαν τα αντισηπτικά τζελ και μαντηλάκια.

Εκεί λοιπόν καταγράφηκαν απίστευτες εικόνες… Ο ένας πάνω στον άλλον, αδιαφορώντας για τις αποστάσεις ασφαλείας, να τρέχουν να πάρουν ό,τι προλάβουν, με τα προϊόντα να εξαφανίζονται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, οι πρώτοι φόρτωσαν ότι μπορούσαν, χωρίς να ενδιαφέρονται για τον άνθρωπο που ήταν ακριβώς πίσω τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs