Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ο Μακρόν «κατσαδιάζει» νοσοκόμα και προκαλεί οργή - Οι πολίτες αγανακτισμένοι με τον Γάλλο πρόεδρο


Στο στόχαστρο βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Εμανουέλ Μακρόν, που και στο παρελθόν έχει ...
δείξει ακατανόητη επιθετικότητα έναντι πολιτών, ακόμη και παιδιών αφού αντί να σκύψει στο πρόβλημά τους και να τους ακούσει, αντιδρά έντονα και τους κατσαδιάζει.




Το τελευταίο επεισόδιο ωστόσο είναι μάλλον διαφορετικό, καθώς ο Γάλλος πρόεδρος μίλησε με επιθετικό τόνο σε μία νοσοκόμα, που δίνει τη μάχη κατά του κορωνοϊού και αυτό που του ζήτησε είναι περισσότερο προσωπικό για να μπορούν οι εργαζόμενοι στον τομέα υγείας να επιτελέσουν το καθήκον τους.

Μιλώντας για τις δαπάνες στον τομέα της Υγείας, ο Μακρόν ανέφερε σε έντονο ύφος ότι η μείωσή τους ήταν παλαιότερα. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι δεν αντισταθμίστηκε.

«Θα έλεγα ότι μάλλον δεν ακούτε αρκετά» της είπε, προσθέτοντας εμφατικά ότι «δεν θα αναλάβω ευθύνη για όσα έγιναν στο παρελθόν».

Η νοσοκόμα προσπάθησε να του εξηγήσει ότι αυτή είναι η δουλειά των εργαζομένων, κι ότι αγαπούν τους πολίτες, με τον πρόεδρο, αντί να την ακούει να της λέει ότι «είμαι ο μόνος στην οικογένεια που δεν εργάζεται στις υπηρεσίες υγείας». «Αύριο μπορεί να είμαστε κι εμείς σ’ αυτά τα κρεβάτια. Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά δεν μπορούμε με την έλλειψη προσωπικού», του είπε η νοσοκόμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs