Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Η εντυπωσιακή ομοιόμητα της Ιρίνα Σάικ με την μητριά του νέου της συντρόφου -Σαν χαμένες αδελφές [εικόνες]


H Daily Mail παρουσίασε προχθες τις νέες φωτό του νέου φημολογούμενου συντρόφου της Ιρίνα Σάικ. Ενας ...
εμφανίσιμος νεαρός, με μια ομορφιά ιδιαίτερη, τον χάζευες για λίγο αλλά το βλέμμα σου δεν μπορούσε παρά να συνεχίζει να πέφτει πάνω στη Ρωσίδα καλλονή.




Δεν είναι σταρ του Χόλιγουντ, δεν είναι γνωστός τραγουδιστής, δεν είναι κάποιος άνθρωπος της μόδας. Μα ποιος στο καλό είναι αυτός που περνά την καραντίνα του με την Ρωσίδα καλλονή;

Ο νεαρός φυσικά δεν είναι τυχαίος. Δεν είναι απλά ένας playboy, πρώην σύντροφος της Χάιντι Κλουμ και της Αμπερ Χερντ. Είναι ο Βίτο Σνάμπελ, πρωτότοκος γιος του Τζούλιαν Σνάμπελ, ενός από τους διασημότερους ζωγράφους, του οποίου τα έργα, τη δεκαετία του΄80 είχαν φθάσει να πωλούνται στην ίδια τιμή με τον Πικάσο.

Ζάμπλουτος, καλοζωισμένος, γιος ενός bon viveur, κλασικού αστού της Νεάς Υόρκης, ο 33χρονος Βίτο Σνάμπελ περνά τις δύσκολες αυτές ημέρες για τη Νέα Υόρκη, όπως και ολόκληρη την υφήλιο, κλεισμένος στο πολυτελές και γεμάτο έργα τέχνης διαμέρισμά του στο Μανχάταν.

Ο Βίτο Σνάμπελ /Splash News

Σκαλίζοντας τις φωτογραφίες της οικογένειας Σνάμπελ, πάντως, δεν θα μπορούσε να μην προσέξει κανείς την ομοιότητα της Ιρίνας Σάικ, με την επί 17 χρόνια μούσα του ζωγράφου Σνάμπελ, πρώην σύζυγό του και μητριά του Βίτο, Ολατζ.


AP

Ο Τζούλιαν Σνάμπελ, αδιαμφισβήτητος γόης στα νιάτα του, έχει αποκτήσει έξι παιδιά με τρεις διαφορετικές συζύγους. Ο Βίτο (φημολογούμενος σύντροφος της Ιρίνα Σάικ) είναι ο πρωτότοκος. Ο Τζούλιαν Σνάμπελ, με την πρώτη του σύζυγο, Ζακλίν Σνάμπελ, απέκτησαν τρία παιδιά, τον Βίτο, έμπορο έργων τέχνης, την Λόλα, ζωγράφο και σκηνοθέτη και την Στέλλα, ποιήτρια και ηθοποιό.

Ο γάμος της τελείωσε κάποια στιγμή και ο Τζούλιαν Σνάμπελ φαίνεται ότι μαγεύτηκε από την ομορφιά της Ολατζ Λόπεθ Γκαρμεντία, ηθοποιό και μοντέλο. Με την Ολατζ απέκτησαν δύο δίδυμα αγόρια, τον Κάι και τον Ολμο, ενώ ήταν η μούσα του για 17 χρόνια με πολλά έργα του να έχουν εμπνευστεί από εκείνη.


Η Ολατζ με τον Τζούλιαν Σνάμπελ/1996 -Getty-Ideal images

Για την ιστορία η Ολατζ Σνάμπελ γεννήθηκε στην Ισπανία και μεγάλωσε στο Παρίσι όπου εργαζόταν ως μοντέλο και μάλιστα παγκοσμίου φήμης μέχρι που γνώρισε τον Τζούλιαν. Για 17 χρόνια ήταν ένα από τα κοσμικά ζευγάρια της Νέας Υόρκης αλλά και ολόκληρου του κόσμου, φύσει κοσμοπολίτες.

Στη ζώη του στη συνέχεια μπήκε η Παλεστίνια δημοσιογράφος Ρούλα Τζεμπρέλ, με την οποία έζησαν μαζί από το 2007 έως το 2011 (και ενώ ακόμη ήταν παντρεμένος με την Ολατζ), ενώ ο Τζούλιαν Σνάμπελ, απέκτησε και έναν γιο ακόμη το 2013 με το μοντέλο από τη Δανία Μέι Αντερσεν. Αυτή την περίοδο είναι παντρεμένος με την Λουίζ Κιούγκελμπεργκ, Σουηδή εσωτερική διακοσμήτρια.


Πέρα από όλα αυτά, πάντως, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ομοιότητα της Ιρίνα Σάικ με την (πρώην έστω) μητριά του νέου της συντρόφου.


Ολαντζ και Τζούλιαν Σνάμπελ /1997-Getty-Ideal images


Ο νυν σύντροφος της Ιρίνα Σάικ, Βίτο, με την μητριά του Ολατζ και τον πατέρα του Τζούλιαν Σνάμπερ/2005-Getty-Ideal images

-Getty-Ideal images

Ολατζ και Τζούλιαν Σνάμπερ/1997 -Getty-Ideal images


Και η θεά Ιρίνα Σάικ





Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs