Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Η Sofía Vergara και η 28χρονη ανιψιά της ποζάρουν φορώντας καυτό, μαύρο μπικίνι - Χαμός στο Instagram με τα ολόιδια και αψεγάδιαστα οπίσθιά τους


Η Sofia Vergara είναι από τις πιο πληθωρικές ηθοποιούς του Hollywood όμως, δεν είναι η μόνη Vergara που κουβαλάει ...
τόσο καλά γονίδια. Ενα άλλο μέλος της οικογένειας το οποίο έχει τραβήξει την προσοχή τόσο με το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό όσο και με την ομοιότητά της με την θεία της είναι η ανιψιά της Claudia Vergara.
Οι δύο γυναίκες έχουν εμφανιστεί μαζί και στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy στο παρελθόν στρέφοντας όλα τα φλας των φωτογράφων επάνω τους, ενώ περνούν αρκετό χρόνο μαζί, όπως συμβαίνει και αυτές τις ημέρες που η ηθοποιός βρίσκεται, όπως πολύς κόσμος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Sofia Vergara μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μια φωτογραφία από τις στιγμές χαλάρωσης μαζί με την 28χρονη ανιψιά της, μόνο που σε αυτή τη φωτογραφία τους η διάθεσή τους ήταν αρκετά σeξι και προκλητική, αφού φορώντας το καυτό, μαύρο μπικίνι τους, θέλησαν να δείξουν σε όλο τον κόσμο τις τέλειες αναλογίες τους και τις ομοιότητες που έχει ο σωματότυπός τους.

“Παλιό μοντέλο του 72 και νέο μοντέλο του 92”, έγραψε η σταρ στη λεζάντα της φωτογραφίας αναφερόμενη στη διαφορά ηλικία τους που όμως δεν παίζει κανένα ρόλο αφού το κορμί και των δύο τους είναι εντυπωσιακό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs