Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Ανατροπή: Έτσι είναι η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη - Μια «ανάσα» από τη λύση του μυστηρίου


Νέα, διαφορετικά δεδομένα προκύπτουν για την γυναίκα που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην ...
34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα. «Νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης» λένε οι Αρχές.




Στην εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, μίλησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα», αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

«Φαίνεται από όλες τις κάμερες, τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. να προσδιορίζεται η μορφή, η κίνηση και η φυσιογνωμία. Δεν υπάρχει ακόμα αναγνώρισή της και συνεχίζονται οι προσπάθειες να καταθέσει η 34χρονη με πιο σαφή στοιχεία. Οι μαρτυρίες και οι καταγραφές που υπάρχουν δείχνουν μια εικόνα διαφορετική από αυτήν που γνωρίζαμε αρχικά. Η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι περιγράφεται σαν νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης», σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.


Πώς φτάνουν στην γυναίκα με το βιτριόλι οι Αρχές

«Οι αστυνομικοί καταλήγουν στη συγκεκριμένη γυναίκα από μία σειρά πληροφοριών και μαρτυριών. Φαίνεται να μοιάζει με κάποιες από τον κύκλο των μέχρι στιγμής υπόπτων. Δεν έχουν σαφή εικόνα του προσώπου, αλλά από τη φυσιογνωμία, το σωματότυπο, προσομοιάζει με μία από τις υπόπτους. Η 34χρονη δεν έχει μιλήσει παρά μόνο για κάτι που το έχει πει ασαφώς με το επαγγελματικό της περιβάλλον. Κάποιες από αυτές τις δύο γυναίκες είχαν ακλόνητο άλλοθι. Υπάρχουν σενάρια που εξετάζονται εκτός επαγγελματικού χώρου, πάλι εμφανίζονται άλλοθι, αλλά με το προφίλ και με φωτογραφίες και μαρτυρίες, φαίνεται να προσομοιάζει η δράστις με υπόπτους εκτός του επαγγελματικού χώρου της 34χρονης», πρόσθεσε.

«Πρέπει να επανεξεταστούν όλα, να ελεγχθεί ποιο μπορεί να είναι αυτό το πρόσωπο, τα άλλοθι. Η αστυνομία έχει ορισμένες ενδείξεις, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι άλλο, μια πρόσκαιρη εκκρεμότητα. Ένα πρόσθετο όπλο που έχουν οι αστυνομικοί είναι το άνοιγμα του τηλεφώνου της 34χρονης», κατέληξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.


Επίθεση με βιτριόλι: Μια «ανάσα» από τη λύση του μυστηρίου

Εν τω μεταξύ, την ταυτότητα της γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα εκτιμούν ότι θα γνωρίζουν οι Αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Μία σημαντική εξέλιξη είχαμε ήδη από χτες στην υπόθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, καθώς οι αρχές φαίνεται πως βρήκαν βίντεο όπου φαίνεται η μαυροφορεμένη να φτάνει στο σημείο του εγκλήματος.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η δράστις να είναι μία γυναίκα – επαγγελματίας σε αυτό που έκανε ή να είχε μελετήσει πάρα πολύ καλά την αποτρόπαια πράξη της.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η μαυροφορεμένη κινήθηκε λες και γνώριζε που υπάρχουν κάμερες και που όχι, ώστε να περάσει όσο το δυνατόν όσο περισσότερο γίνεται απαρατήρητη αλλά και να δυσκολέψει το έργο της ΕΛ.ΑΣ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs