Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Διακοπές στην Σύρο για την Τάμτα -Θα ξετρελαθείς με το μαγιό της


Η Τάμτα έκανε διακοπές στην Σύρο και οι φωτογραφίες της στο Instagram με μαγιό ενθουσίασαν τους θαυμαστές της. ...
Η γνωστή τραγουδίστρια επισκέφθηκε την πρωτεύουσα των Κυκλάδων για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Μαζί της ήταν η τραγουδίστρια Στεφανία Ρίζου.





Με casual look και sneakers, η πάντα στιλάτη Τάμτα έκανε βόλτες στα γραφικά δρομάκια της Σύρου, αλλά οι φωτογραφίες της με μαγιό ήταν αυτές που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η Τάμτα χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό και απολαμβάνει την παραλία του νησιού, φορώντας κόκκινα γυαλιά και ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό, της εταιρίας Maiden.

Η Τάμτα ανήκει στις τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής που ξεχωρίζουν για την προσωπικότητα και το στιλ τους, ενθουσιάζοντας τους fans κάθε φορά που εμφανίζονται στη σκηνή! Αυτή τη φορά ενθουσίασε τους θαυμαστές της με το καλλίγραμμο κορμί της και το εντυπωσιακό μαγιό της.

Γνωστή για τις bold στιλιστικές επιλογές και την ξεχωριστή αισθητική της, η Τάμτα ακολουθεί τους δικούς της κανόνες και μετρά αμέτρητους θαυμαστές που την ακολουθούν φανατικά στα social media. Στο Instagram είναι ιδιαίτερα ενεργή και κάνει συχνά αναρτήσεις που εμπνέουν τους πάνω από 230 χιλιάδες followers της!



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs