Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη είχε βάλει GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας για να παρακολουθεί πού πηγαίνει


Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα...
, στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα, ενώ εκείνη πήγαινε στην εργασία της.

Η 35χρονη που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για τη βάρβαρη επίθεση λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Τρίτης πέρασε την πόρτα του ανακριτή. 





Η κατηγορούμενη αντιμετωπίζει το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και το πλημμέλημα της απείθειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη αναμένεται να μην αποδεχθεί τις κατηγορίες που της προσάπτονται, στάση την οποία κρατά από την ημέρα της σύλληψής της, όπως είχε δηλώσει προ ημερών ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.


Εικόνες από το σπίτι της Ιωάννας στο κινητό της 35χρονης

Την ίδια ώρα, καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τα στοιχεία που συλλέγουν οι Αρχές αναφορικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο κινητό της κατηγορούμενης εντοπίστηκαν δύο φωτογραφίες από το σπίτι της 34χρονης Ιωάννας στο Μοσχάτο. Αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που υποστήριξαν ότι είχαν δει τη γυναίκα έξω από το σπίτι της 34χρονης τον περασμένο Ιανουάριο.


Επίθεση με βιτριόλι: Τι εντοπίστηκε στο σπίτι της 35χρονης

Την ίδια ώρα, όλα τα ευρήματα των Αρχών φανερώνουν ότι η 35χρονη κατηγορούμενη είχε απευθυνθεί μέχρι και σε... μάγισσες, καφετζούδες και χαρτορίχτρες προκειμένου να «δέσει» τον σύντροφό της. Μάλιστα, σύμφωνα με με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, από τις επισκέψεις της η 35χρονη φαίνεται να κρατούσε σημειώσεις, χωρίς ειρμό, οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου.


Φαίνεται ότι είχε βάλει GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας

Σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, η 35χρονη φαίνεται να είχε τοποθετήσει ακόμα και GPS Tracker στο ΙΧ της 34χρονης Ιωάννας.

Μάλιστα στο κινητό της βρέθηκε εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού, με την οποία γνώριζε κάθε στιγμή πού βρίσκεται η νεαρή κοπέλα από την Αμφιλοχία. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δεν αποκλείουν η 35χρονη να προέβη σε αυτή την ενέργεια προκειμένου να εξακριβώσει εάν η Ιωάννα είχε επαφές με τον σύντροφό της. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν, επίσης, ότι στο ιστορικό του υπολογιστή και των κινητών τηλεφώνων της φερόμενης δράστιδας εντόπισαν στοιχεία αναζήτησης αγοράς πομπού GPS στο διαδίκτυο.


Ο διάλογος στο Facebook

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα ήρθε διάλογος μέσα από τα social media που είχαν οι δύο γυναίκες το 2018. Η φερόμενη ως δράστιδα ζητούσε από την Ιωάννα να διαγράψει τον σύντροφό της από φίλο στο Facebook. Αναλυτικά ο διάλογος:

Κατηγορούμενη: Ιωαννάκι, καλησπέρα, τι κάνεις; Sorry για την ενόχληση, θέλω να σε ρωτήσω.

Θύμα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ, ό,τι θες.

Κατηγορούμενη: Ρε συ, να σε ρωτήσω, τον ξέρεις τον Ν… Συγγνώμη, βρε αγάπη μου, αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.

Θύμα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα, δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;

Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη, αλλά ναι, κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση, Ιωάννα μου.

Θύμα: Ρε, δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας, θέλεις να τον διαγράψω;

Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.

Θύμα: Όχι φυσικά, εννοείται αυτό.

Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.

Θύμα: Ό,τι θέλεις εσύ.

Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πώς στο λέω, βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.

Θύμα: Τον διαγράφω τώρα, μην ανησυχείς καθόλου.


Σημειώνεται ότι σε ιδιόχειρα σημειώματα στο σπίτι της 35χρονης βρέθηκαν και άλλες περιγραφές γυναικών που δεν είναι η Ιωάννα, αλλά ενδεχομένως άλλες που θεωρούσε πως πολιορκούν τον σύντροφό της. «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη. Φοβάμαι μια μελαχρινή-καστανή, κάτι έχει κάνει. Θα επιστρέψει μια γυναίκα από το παρελθόν του. Προβληματίζομαι παρά πολύ για το μέλλον»...


Ένα από τα σημειώματα που βρέθηκαν από τις αστυνομικές Αρχές

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs