Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Η Ελένη Φουρέιρα απάντησε στο αιώνιο ερώτημα «αν το μέγεθος μετράει» Δείτε την απάντηση που έδωσε στην εκπομπή «After Dark»


Σε αρκετές ερωτήσεις σeξουαλικού περιεχομένου απάντησε η Ελένη Φουρέιρα κατά την διάρκεια της εκπομπής «After Dark»....

Εκεί λοιπόν η πασίγνωστη τραγουδίστρια κλήθηκε να απαντήσει σε αρκετές σeξουαλικού περιεχομένου, όπως για παράδειγμα εάν έχει βρεθεί σε εpωτική συνεύρεση κάποια στιγμή σε αυτό, η τραγουδίστρια ήταν σαφής.




«Όχι. Δεν έχω κάνει τίποτα. Τόσα χρόνια. Εκεί δουλεύω. Πότε προλαβαίνεις να κάνεις σeξ, αγάπη μου; Θα τελειώσεις από τη σκηνή, μέχρι να ξεϊδρώσεις, να αλλάξεις μαλλιά και ρούχα, πότε θα το κάνεις;. Εγώ δεν έχω το καμαρίνι σαν δεύτερο σπίτι μου. Έχω το σπιτάκι μου και αν θέλω να κάνω τέτοια πράγματα τα κάνω στο σπιτάκι μου, όχι στο καμαρίνι», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, κλήθηκε να απαντήσει και στο αιώνιο… ερώτημα για το αν μέγεθος μετράει, λέγοντας: «Να το σκεφτώ… Κάτσε λίγο, να το σκεφτώ… Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές ναι, κάποιες φορές όχι. Είναι η αλήθεια. Το μέγεθος δεν μετράει πάντα. Αν ο άλλος σε έχει τρελάνει εγκεφαλικά τότε… Αν ο άλλος, όμως, δεν έχει ούτε αυτό ούτε και τα άλλα, το μέγεθος μετράει».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs