Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Με αψίδες από Dettol η υποδοχή των πρώτων πτήσεων από τη Βρετανία


Με πυροσβεστικά οχήματα που έκαναν ρίψεις Dettol υποδέχθηκε η Ελλάδα τα πρώτα αεροσκάφη ...
με τουρίστες που έφτασαν χθες από τη Βρετανία, μετά την άρση της απαγόρευσης πτήσεων από τη χώρα.




Στα αεροδρόμια της χώρας, ειδικά τροποποιημένα πυροσβεστικά σχημάτισαν αψίδες αντισηπτικού πάνω από τα αεροσκάφη ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σταμάτησαν ούτε όταν οι τουρίστες κατέβηκαν με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να στάζουν τζελ και να σπινιάρουν στους χώρους του αεροδρομίου.

Η απόφαση για το μέτρο αυτό λήφθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, καθώς τα αποθέματα αγιασμού της χώρας που χρησιμοποιήθηκαν στις πρώτες αφίξεις μετά την άρση της απαγόρευσης πτήσεων τον περασμένο μήνα έχουν πλέον εξαντληθεί, με την Εκκλησία της Ελλάδος να μην προλαβαίνει να τα αναπληρώσει.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις τους οι κορωνοϊοί του εξωτερικού έχουν εκφράσει τον ενθουσιασμό τους για τις διακοπές τους στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι θα προσπαθήσουν να επισκεφθούν κάθε γωνιά της χώρας μας ώστε να γνωρίσουν από κοντά τις φυσικές της ομορφιές αλλά και τους κατοίκους της.

Σύμφωνα πάντως με πρόσφατη δημοσκόπηση αναφορικά με την άφιξη των Βρετανών τουριστών, το 70% των πολιτών της χώρας εκφράζουν την ανησυχία τους για τα εισαγόμενα κρούσματα, ωστόσο το 100% των πολιτών συμφωνούν ότι ο μέσος Βρετανός τουρίστας είναι ούτως ή άλλως χειρότερος από τον κορωνοϊό.
Πηγή

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs