Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Η απίστευτη ιστορία ενός Βρετανού με πέος στο χέρι - Πώς απέκτησε το καινούργιο όργανο


Ένα καινούργιο πέος στον πήχη του χεριού του απέκτησε ο 45χρονος Βρετανός μηχανικός και πατέρας ...
δύο παιδιών Μάλκολμ ΜακΝτόναλντ, χάρη σε μια πρωτοποριακή ιατρική τεχνική μεταμόσχευσης. Ο κάτοχός του, μάλιστα, επέλεξε το μήκος του, ενώ του απέδωσε και ένα χαϊδευτικό όνομα, βαφτίζοντάς το «Τζίμι».




Ο ΜακΝτόναλντ είχε χάσει το αυθεντικό όργανό του κατόπιν μιας βαριάς μόλυνσης στο περίνεό του. Κατόπιν τούτου, ο ειδικός στην «αναγέννηση» πέους, καθηγητής Ντέιβιντ Ραλφ, ο οποίος διακονεί την ιατρική στο νοσοκομείο του University College στο Λονδίνο, ανέλαβε να αποκαταστήσει την απώλεια του μέλους.

Σήμερα το νέο πέος του ΜακΝτόναλντ αιωρείται από το χέρι του, κάτι ασυνήθιστο μεν, αλλά προτιμότερο για έναν άνδρα από την ολοκληρωτική στέρηση του οργάνου.

Ωστόσο, η όλη ιστορία δεν είναι μόνο παράδοξη, αλλά θυμίζει ιατρικό θρίλερ. Τα πάντα ξεκίνησαν από μια βαριάς μορφής λοίμωξη, η οποία, όπως περιγράφει ο ΜακΝτόναλντ απλώθηκε στα δάχτυλα χεριών και ποδιών, τα οποία και μελάνιασαν. Το ίδιο όμως συνέβη και στο πέος, κάτι που προκάλεσε φρίκη στον ασθενή.

«Ήταν σαν να βρέθηκα ξαφνικά πρωταγωνιστής σε μια ταινία τρόμου, έπαθα κρίση πανικού μόλις είδα ότι το πέος μου είχε γίνει μαύρο. Μέσα μου ήξερα ότι θα το έχανα. Και, πράγματι, μια μέρα απλώς έπεσε στο πάτωμα. Εγώ το σήκωσα από κάτω και το πέταξα στον κάδο των απορριμμάτων. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, οι γιατροί μου είπαν ότι το μόνο που μπορούσαν να κάνουν, ήταν να τυλίξουν ό,τι είχε απομείνει από το πέος μου, σαν ένα μικρό λουκάνικο».

Ο άτυχος ΜακΝτόναλντ συνετρίβη ψυχικά. Μαζί με τον αναπαραγωγικό του σωλήνα, έχασε και κάθε ίχνος αυτοπεποίθησης. Πίστευε ότι η ζωή του είχε καταστραφεί οριστικά και αναζήτησε παρηγοριά στο ποτό. Επί δύο χρόνια λέει ότι ζούσε σαν αλκοολικός. Αποξενώθηκε από τον κοινωνικό περίγυρο, ενώ δεν είχε επαφή με την πρώην σύζυγο και τα δύο παιδιά του.

Ξαφνικά όμως κάποιος τον ενημέρωσε ότι στο Λονδίνο υπάρχει ένας γιατρός ο οποίος κάνει θαύματα. Επρόκειτο για τον καθηγητή Ντέιβιντ Ραλφ, ο οποίος ήταν ήδη διάσημος στον τομέα του, ιδιαίτερα αφ' ότου κατάφερε να χαρίσει ένα -σχεδόν κανονικό- πέος σε κάποιον που δεν το διέθετε εκ γενετής.

Ο δρ. Ραλφ εξήγησε στον ΜακΝτόναλντ ότι, ναι μεν το Εθνικό Σύστημα Υγείας θα αναλάμβανε το κόστος της επέμβασης (55.000 ευρώ), αλλά η διαδικασία «εκκόλαψης» του νέου μέλους θα χρειάζονταν έως και δύο χρόνια υπομονής. Ο ΜακΝτόναλντ απάντησε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να περιμένει έως ότου αναπτυχθεί πλήρως το πέος στην πήχη του χεριού του, από όπου θα μεταμοσχευθεί στη φυσιολογική του θέση.

«Το να μην έχω πέος ήταν κάτι απαίσιο, είναι ο χειρότερος φόβος κάθε άνδρα. Για εμένα, το πρόβλημα δεν ήταν το σeξ, διότι είχα ήδη κάνει δύο παιδιά. Το κυριότερο για εμένα ήταν η αυτοπεποίθησή μου και το να είμαι σε θέση να κάνω απλά πράγματα, όπως το να πηγαίνω στην τουαλέτα».


Αυτά δήλωσε ο ΜακΝτόναλντ, συμπληρώνοντας ότι, μέσα στην ατυχία του, κέρδισε ένα μπόνους-έκπληξη: Οι γιατροί τον ρώτησαν πώς θα ήθελε να είναι το νέο του πέος. Και, φυσικά, εκείνος ζήτησε να είναι λίγο μεγαλύτερο σε μήκος από ό,τι ήταν το όργανο που είχε χάσει.

«Πόσοι άντρες μπορούν να πουν πως έχουν πέος ραμμένο στα μέτρα τους;» παρατηρεί ο Βρετανός. Προσθέτοντας ότι «μόλις το είδα στο χέρι μου, ενθουσιάστηκα».

Η τεχνική που εφάρμοσε ο Ντέιβιντ Ραλφ και η χειρουργική του ομάδα, ήταν να πάρουν ένα μόσχευμα από το δέρμα του αριστερού χεριού του ΜακΝτόναλντ. Με αυτό έπλασαν κάτι που να μοιάζει με πέος, δημιουργώντας μια ουρήθρα και υποκαθιστώντας τις αρτηρίες οι οποίες διαχειρίζονται τη στύση με πλαστικά σωληνάκια. Κατά τα λοιπά, το όργανο θα μπορούσε να αναπτυχθεί με την αιμάτωση των ιστών, τα αγγεία κ.λπ. του μοσχεύματος.

Μετά από το αρχικό στάδιο και την κανονική ανάπτυξη του τεχνητού πέους, οι γιατροί απελευθέρωσαν το όργανο, ώστε να κρέμεται από τον πήχη του ΜακΝτόναλντ. Το στοιχείο αυτό προκάλεσε, βέβαια, μια κάποια αμηχανία, καθώς δεν είναι και τόσο σύνηθες να βλέπει κανείς το πέος ενός άνδρα στο χέρι.

Ο ίδιος όμως ο κάτοχός του ανησυχεί μόνο για τη χρονοτριβή, καθώς η επέμβαση για την μετεγκατάσταση του πέους ανάμεσα στα πόδια του καθυστερεί. Υπήρξαν αλλεπάλληλες αναβολές, για διάφορους λόγους, ενώ προφανώς η τελευταία οφείλεται στον κορωνοϊό.

Παρά τη δοκιμασία της επώδυνης αναμονής, ο Μάλκολμ ΜακΝτόναλντ έχει αποφασίσει να διασκεδάζει με την απίστευτη περιπέτειά του. Δέχεται πειράγματα από τους φίλους του και αυτοσαρκάζεται, υπενθυμίζοντας διαρκώς στον εαυτό του ότι έως πριν από λίγο καιρό δεν είχε καν τη δυνατότητα να ελπίζει πως θα αποκτούσε ξανά πέος. Τώρα όμως έχει τον «Τζίμι» -έστω και, προσωρινά, σε λάθος θέση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs