Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Έπιασε στα πράσα τον άντρα της να κάνει σeξ με τη μαμά του: Έγινε έτσι απλά, είπε εκείνος - Η ποινή φυλάκισης που αντιμετωπίζουν


Δεν πίστευε στα μάτια της μία γυναίκα στη Μασαχουσέτη όταν έπιασε στα πράσα τον άντρα της...
να κάνει σeξ με άλλη γυναίκα. Δεν έμεινε άναυδη όμως με την απιστία, αλλά με το γεγονός ότι το άλλο της μισό έκανε σeξ με τη… μαμά του!
Ο 43χρονος Tony L. Lavoie, που έμενε με τη γυναίκα του και τη μητέρα του στο ίδιο σπίτι είπε ότι έκαναν σeξ για πρώτη φορά. «Δεν ξέρω, απλά έγινε» είπε σε έναν αστυνομικό, όπως μεταδίδει η βρετανική Sun.

Η Αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι μετά από καταγγελίες για καυγά στην περιοχή. Οι αξιωματικοί μίλησαν ξεχωριστά τόσο στην 64χρονη Cheryl Lavoie όσο και στον γιο της για ότι συνέβη.

Μητέρα και γιος παραδέχτηκαν ότι έκαναν σeξ συναινετικά και ότι η σχέση τους είχε γίνει πολύ δυνατή τα τελευταία χρόνια που έμεναν μαζί. Μάλιστα όπως είπε στην Αστυνομία η Cheryl οι δυο τους άρχισαν να φιλιούνται και τελικά κατέληξαν στο κρεβάτι!

Η δίκη τους ορίστηκε για τις 27 Οκτωβρίου. Και οι δύο, που δηλώνουν αθώοι, είναι αντιμέτωποι για αιμομιξία με 20 χρόνια φυλάκισης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs