Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ταϊλάνδη: Ο βασιλιάς «συγχώρεσε» την επίσημη ερωμένη του -Την έβαλε στο χαρέμι του με τις 20 στρατιωτίνες


Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης φέρεται να συγχώρεσε την επίσημη ερωμένη του, αφού την έκλεισε πέρυσι στη φυλακή, και μάλιστα...
την κουβάλησε αεροπορικώς στη Γερμανία για να την εντάξει στο χαρέμι του στις Βαυαρικές Άλπεις.




Ο 68χρονος playboy βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μάχα Βαγιραλονγκόρν, γνωστός ως Rama X., έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας του κορωνοϊού στη Γερμανία, απομονωμένος σε ένα τετράστερο ξενοδοχείο μαζί με 20 πανέμορφες «στρατιωτίνες» -ένα χαρέμι στο οποίο αναμένεται, σύμφωνα με την Bild, να ενταχθεί και η πρώην επίσημη ερωμένη του, η 35χρονη Σινεενάτ Βονγκβαζιραπάκντι, που είχε πέσει σε δυσμένεια και της αφαιρέθηκαν ο τίτλος και τα στρατιωτικά της αξιώματα.

Η 35χρονη Σινεενάτ Βονγκβαζιραπάκντι είχε εκπαιδευτεί ως πιλότος / Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης φέρεται τώρα να της απένειμε χάρη και μάλιστα να πήγε να την παραλάβει αυτοπροσώπως από το αεροδρόμιο του Μονάχου. Η Βονγκβαζιραπάκντι είχε αναγορευτεί για πρώτη φορά εδώ και έναν αιώνα επίσημη ερωμένη Ταϊλανδού μονάρχη, λίγους μήνες μετά τον γάμο του βασιλιά με τη βασίλισσα Σουτίντα το 2019. Η Σινεενάτ είχε εκπαιδευτεί ως πιλότος στην πατρίδα της και στο εξωτερικό, υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του βασιλιά και το 2019 προβιβάστηκε σε ταγματάρχη. Ωστόσο, τρεις μήνες αργότερα αποπέμφθηκε, επειδή ήταν «ανυπάκουη» και «κόντραρε» τη βασίλισσα. Έκτοτε οδηγήθηκε στη φυλακή, αν και παρέμεινε άγνωστο πού ακριβώς. Σύμφωνα με την Bild, κρατείτο στη φυλακή υψίστης ασφαλείας Μπανγκ Κουάνγκ, όπου οι κρατούμενοι -ανάμεσά τους έμποροι ναρκωτικών- παρακολουθούνται διαρκώς από κάμερες ασφαλείας. Στη φυλακή φέρονται να κρατούνται επίσης 1.000 μελλοθάνατοι και εκεί ήταν που έγινε το 2018 η πρώτη εκτέλεση εδώ και μια δεκαετία στην Ταϊλάνδη. Σύμφωνα, όμως, με τον ειδικό σε θέματα που αφορούν στην Ταϊλάνδη, Άντριου ΜακΓκρέγκορ Μάρσαλ, η Σινεενάτ κρατείτο στη γυναικεία πτέρυγα άλλης φυλακής στην Μπανγκόκ. Ο ίδιος, επικαλούμενος πηγές από τα ανάκτορα, είπε την Παρασκευή ότι η Σινεενάτ αποφυλακίστηκε και επρόκειτο να μεταβεί αεροπορικώς στη Γερμανία.

Το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης με τη συνοδεία του / Φωτογραφία: grandhotel-sonnenbichl.com

Όπως αναφέρει η Bild, η 35χρονη οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο και μετέβη με ιδιωτικό αεροσκάφος στο Μόναχο, όπου την υποδέχθηκε το Σάββατο ο ίδιος ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης και στη συνέχεια μετέβησαν στο Grand Hotel Sonnenbichl στο θέρετρο Γκάρμις Παρτενκίρχεν. Εκεί, ο Rama X. είχε κλείσει ολόκληρο τον τέταρτο όροφο, που περιλαμβάνει και ένα «δωμάτιο απολαύσεων» διακοσμημένο με «αντίκες και θησαυρούς» από την Ταϊλάνδη. Την ίδια ώρα, η βασίλισσα Σουτίντα φέρεται να περνά τον περισσότερο χρόνο μακριά από τον σύζυγό της, στο ξενοδοχείο «Βάλντεγκ» στο Ένγκελμπεργκ της Ελβετίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs