Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Το πρώην κορίτσι των Ρονάλντο και Μπαλοτέλι με μικροσκοπικό μπικίνι - Αναστάτωσε τη Μύκονο


Έχει συνδέσει το όνομά της με μερικούς από τους πιο σπουδαίους ποδοσφαιριστές του ...
πλανήτη και όχι μόνο. Ο λόγος για την εκρηκτική Ιταλίδα Raffaella Fico η οποία έγινε γνωστή στον σκανδαλοθηρικό Τύπο μέσα από τις σχέσεις της με τους Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τον Μάριο Μπαλοτέλι.




H Fico εμφανίστηκε σε πλαζ στη Μύκονο φορώντας κίτρινο μικροσκοπικό μπικίνι και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.


Ποια είναι Raffaella Fico

Η 32χρονη Raffaella, που δηλώνει μοντέλο, showgirl και τραγουδίστρια ήταν το κορίτσι του άσου της μπάλας Cristiano Ronaldo σε… δύο δόσεις. Η μία το 2009 και η άλλη το 2015 όταν ο Πορτογάλος είχε χωρίσει από την Irina Shayk και τα σκανδαλοθηρικά μέσα έγραφαν ότι η σχέση με την Fico είχε αναθερμανθεί. Για την εκρηκτική καλλονή είχε γραφτεί επίσης ότι είναι η μητέρα του μικρού Cristiano Junior, ωστόσο εκείνη το είχε αρνηθεί κατηγορηματικά.

H Raffaella μετά τον Ronaldo έκανε σχέση με τον επιθετικό Mario Balotteli με τον οποίο μάλιστα απέκτησαν και μία κόρη. Όμως η Ναπολιτάνα Fico δεν έγινε γνωστή μόνο από τις σχέσεις της με ποδοσφαιριστές. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο παίρνοντας μέρος το 2007 στα ιταλικά καλλιστεία Miss Grand Prix, όπου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο.

Το 2008 συμμετείχε στην ιταλική εκδοχή του τηλεριάλιτι Big Brother, ενώ την ίδια χρονιά έβγαλε στο σφυρί την παρθενιά της δηλώνοντας στο περιοδικό Chi ότι είναι διατεθειμένη να την πουλήσει έναντι €1.000.000! Το 2011 το όνομά της συνδέθηκε με τα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι του Silvio Berlusconi, ενώ το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο της μουσικό άλμπουμ με τίτλο Rush. Βίος και πολιτεία η Raffaella Fico!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ficoraffaella (@ficoraffaella) στις

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs