Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ανάφη: Οδηγοί έκαναν κατάληψη στον καταπέλτη του SuperFerry ΙΙ -Εκοψε τους κάβους το πλήρωμα [βίντεο]


Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου ...στο λιμάνι της Ανάφης.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το Superferry II, που καλύπτει το κενό του «Πρέβελης», έφτασε στο λιμάνι και ξεκίνησε την αποβίβαση/επιβίβαση επιβατών και αυτοκινήτων.

 

Ξαφνικά, ωστόσο, επικράτησε μεγάλη ένταση επειδή κάποιοι από τους επιβάτες, που είχαν κανονικά εισιτήριο, είτε για Σαντορίνη είτε για Πειραιά, δεν μπορούσαν να μπουν με τα ΙΧ τους στο γκαράζ του πλοίου επειδή δεν υπήρχε χώρος.

Οι οδηγοί εκνευρισμένοι έκαναν κατάληψη στον καταπέλτη. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το cyclades24.gr, το επόμενο πλοίο για Σαντορίνη από την Ανάφη είναι την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου.

Οι άνθρωποι του πλοίου αναγκάστηκαν να αποβιβάσουν μία μπετονιέρα αλλά και πάλι δεν δημιουργήθηκε ο απαραίτητος χώρος στο γκαράζ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονταν. Όμως, το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι οι ναυτικοί του SuperFerry II αναγκάστηκαν να κόψουν τους κάβους του πλοίου ώστε να φύγει μετά από αρκετά μεγάλη καθυστέρηση και ενώ η απογοήτευση όσων ήθελαν να μπουν στο πλοίο ήταν μεγάλη.


Όπως εξηγεί το cyclades24.gr, το πλήρωμα αναγκάστηκε να κόψει τους κάβους γιατί αν και ναυτικός από το πλοίο κατέβηκε να βγάλει τον κάβο, στη συνέχεια πολίτες πρόλαβαν και τον έβαλαν στη θέση του, με αποτέλεσμα το πλοίο να εγκλωβιστεί στο λιμάνι. Έτσι, χρειάστηκε η επιστράτευση τροχού για να κοπεί ο κάβος και να φύγει το πλοίο.

Σύμφωνα πάντως με το τοπικό Μέσο, δεν αποκλείεται να έχουμε και συνέχεια στα δικαστήρια με μηνύσεις και από τις δυο πλευρές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs