Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Οι Αρχές φέρεται να έχουν φωτογραφίες και βίντεο της 30χρονης από το σοκαριστικό περιστατικό - Βίντεο


Σοκ προκαλεί η υπόθεση με πρωταγωνίστρια μια αντικαταστάτρια δασκάλα σε ένα δημοτικό σχολείο στη ...Τζόρτζια των ΗΠΑ, σε βάρος της οποίας έχουν απαγγελθεί 19 κατηγορίες για παιδική κακοποίηση μετά τη σύλληψή της την περασμένη Παρασκευή.

 

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, η 30χρονη Αμέλια Ρέσλερ, συνελήφθη μετά τις καταγγελίες μελών του προσωπικού του δημοτικού σχολείου Mt. Zion για την ανάρμοστη συμπεριφορά της που περιλάμβανε «άσεμνες και ανήθικες πράξεις μπροστά σε παιδιά σχολικής ηλικίας», ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κάρολ σε μια δήλωσή του.

Το σχολείο βρίσκεται κοντά στο Κάρολτον, μια πόλη περίπου 50 μίλια δυτικά της Ατλάντα.

Οι ερευνητές απέκτησαν πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο της Ρέσλερ να αυνανίζεται μπροστά σε παιδιά της δευτέρας τάξης, ηλικίας 7 και 8 ετών, είπε η εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη Άσλεϊ Χάσλεϊ στο NBC News.

Οι Αρχές έχουν έρθει σε επικοινωνία με τα 19 παιδιά που βρίσκονταν στην τάξη όπου φέρεται να συνέβη το σοκαριστικό περιστατικό. Επιπλέον κατηγορίες θα μπορούσαν να ασκηθούν με βάση αυτές τις συνεντεύξεις που διεξάγει η αστυνομία, ανέφερε η Χάσλεϊ.

Αξιωματούχοι από το γραφείο του σερίφη έχουν έρθει σε επαφή με το γραφείο του εισαγγελέα.

Η Ρέσλερ κρατείται και δεν έχει οριστεί εγγύηση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs