Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Τα 4 ζώδια που θα είναι από τα πιο τυχερά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αφιερωμένη στον έρωτα και την αγάπη.


Η συγκεκριμένη ημέρα, 14 Φεβρουαρίου, έχει καθιερωθεί ως ημέρα των ερωτευμένων, που κάποιους τους εξιτάρει, ενώ... κάποιους άλλους τους αφήνει εντελώς αδιάφορους.

H φετινή γιορτή των ερωτευμένων θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες χρονιές. Τα εστιατόρια, τα σινεμά και τα μπαρ είναι κλειστά και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε με το ταίρι μας είναι μια βόλτα στην γειτονιά, στέλνοντας μήνυμα «μετακίνηση 6».

 

Οσοι μένουν στο ίδιο σπίτι, οι επιλογές φέτος δυστυχώς είναι περιορισμένες. Θα χρειαστεί να βάλουν την φαντασία τους στο μάξιμουμ για να ξεφύγουν από την ρουτίνα. Μια νέα συνταγή, μία αγαπημένη ταινία ίσως είναι ένας καλός πρόλογος για να κλείσει ωραία η βραδιά στην κρεβατοκάμαρα.

Οσον αφορά την αστρολογία, κάποια τυχερά ζώδια θα περάσουν όμορφα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ας δούμε ποια είναι αυτά:


Λέων

Κάποιοι τυχεροί Λέοντες θα πάνε τη σχέση τους στο επόμενο βήμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οσοι είστε σε σχέση θα ανανεώσετε τους όρκους σας και θα εμβαθύνετε τον δεσμό σας.


Ζυγός

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι υπέροχη για τον λαμπερό Ζυγό. Για τους Ζυγούς που είναι ελεύθεροι, κάποιο νέο πρόσωπο θα τους τραβήξει την προσοχή ή ένα ραντεβού μπορεί να εξελιχτεί καλύτερα των προσδοκιών τους. Για τους δεσμευμένους, η διασκέδαση αυτή την ημέρα θα γίνει με παραδοσιακό τρόπο.


Σκορπιός

Περισσότερη οικειότητα και λιγότερη σύγχυση υπάρχει για σένα Σκορπιέ με τον σύντροφό σου. Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία να πεις στο ταίρι σου όσα τόσο καιρό έχεις κρατήσει μέσα σου και δεν του τα έχεις εκφράσει. Εκείνος ή εκείνη θα σε ακούσει με προσοχή και θα δείξει κατανόηση.


Υδροχόος

Το σεξ και το ειδύλλιο δεν βρίσκονται πάντα στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων του Υδροχόου. Ομως, με την Αφροδίτη που είναι ο κυβερνήτης του έρωτα, αυτό το ζώδιο θα νιώσει ενέργεια και φρεσκάδα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν είσαι ελεύθερη, δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να γνωρίσεις κάποιον. Για τις δεσμευμένες, θα κάνεις κάτι αισθησιακό και ευχάριστο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs