Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαντά με εξώδικο στις καταγγελίες για ξυλοδαρμό ηθοποιού


Με εξώδικο ο Πέτρος Φιλιππίδης ζητά από τον δικηγόρο να ανακαλέσει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς μέσα σε... τρείς ημέρες

Με εξώδικο απάντησε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης στην καταγγελία που έγινε από τον δικηγόρο Γιώργο Γεραρή, ο οποίος εκπροσωπεί τις Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη. 

 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ένας άνδρας ηθοποιός καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή και στα παρασκήνια.

Στο εξώδικο χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του δικηγόρου «ψευδείς και συκοφαντικούς», ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει «δεν έχει εκμεταλλευτεί ποτέ θεατρική σκηνή ή όποιοδήποτε έργο για να ασκήσει οποιαδήποτε μορφής βία λεκτική, σωματική ή σεξουαλική. Παράλληλα ζητά από τον δικηγόρο να ανακαλέσει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς μέσα σε τρεις ημέρες.

Κατά τον δικηγόρο, Γιώργο Γεραρή, ο Πέτρος Φιλιππίδης την ώρα της σκηνής ξυλοκοπούσε τον ηθοποιό, με γροθιές, ακόμα και με ένα παλιό τηλέφωνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί δυο φορές στα επείγοντα (σε «Ευαγγελισμό» και «Λαϊκό») με θλαστικά τραύματα και να ενημερώσει συναδέλφους του -ενέργεια που θα χρησιμοποιηθεί και ως αποδεικτικό. Ο κ. Γεραρής καταγγέλλει ότι υπήρξε και ξυλοδαρμός και στα καμαρίνια και πως ήταν παρόντα σχεδόν όλα τα μέλη του θιάσου. Σύμφωνα με τον Γιώργο Γεραρή, υπάρχουν 9 μάρτυρες που θα καταθέσουν κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs