Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Έχτισαν εκκλησάκι στη μνήμη της Κλαίρης και του Άρη που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό στη Σάμο


Ο θάνατός τους δεν συγκίνησε μόνο την Ελλάδα, αλλά και πολλές χώρες σε όλον τον κόσμο

Στις 30 Οκτωβρίου 2020..., δύο έφηβοι, ο Άρης και η Κλαίρη, έφυγαν πρόωρα από τον καταστροφικό σεισμό της Σάμου. Δύο ανυποψίαστοι έφηβοι που μίλαγαν για την καθημερινότητά τους και έκαναν σχέδια για το μέλλον, αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια.

 

Ο θάνατός τους συγκίνησε πολλές χώρες από όλο τον κόσμο

Πολλά ειπώθηκαν και πολλά γράφηκαν για τον Άρη και την Κλαίρη, την Κλαίρη και τον Άρη. Ο θάνατός τους δεν συγκίνησε μόνο την Ελλάδα, αλλά και πολλές χώρες σε όλον τον κόσμο. Περίπου 4 μήνες μετά από το τραγικό συμβάν, τοποθετήθηκε ένα εκκλησάκι στο μέρος όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή για να θυμίζει την ιστορία τους. Για να θυμόμαστε όλοι μας εκείνη την ημέρα.

Ο δρόμος πλέον θεωρείται ακόμα πιο επικίνδυνος, αφού υπάρχουν σπίτια στην περιοχή που χαρακτηρίστηκαν επικίνδυνα και κατεδαφιστέα. Οι διαδικασίες κατεδάφισης είναι χρονοβόρες, όμως αποτέλεσμα θα υπάρξει. Όπως και με τα περισσότερα πράγματα στην Ελλάδα, αν δεν γίνει πρώτα το κακό, δεν αρχίζουν να γίνονται τα αυτονόητα.

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου , ημέρα γενεθλίων του Άρη, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στο συγκεκριμένο σημείο από τον π. Εμμανουήλ Γιαγουρτά.

*** Οι δύο οικογένειες ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τις ενέργειές του και τη συμπαράσταση που έδειξαν από την ημέρα της 30ης Οκτωβρίου 2020 μέχρι και σήμερα…

«Αιωνία τους η μνήμη».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs