Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Ο υποψήφιος εκλογών που πήγε το ρουσφέτι σε άλλο επίπεδο - Αυτό θα πει προεκλογικό πρόγραμμα...


Με υποσχέσεις που ξεπερνούν ακόμα και τις μεγαλύτερες παροχολογίες που έχουμε ακούσει σε ελληνική προεκλογική περίοδο..., ένας υποψήφιος στην Ινδία για τη μια θέση στη Βουλή του Ταμίλ Ναντού έταξε ακόμα και ταξίδι στο διάστημα...

 

Ο Τουλάμ Σαραβανάν που επιθυμεί διακαώς να μπει στη βουλή, υποσχέθηκε μεταξύ άλλων, δωρέαν ταξίδια με ελικόπτερα, ρομπότ για να βοηθούν στις αγροτικές εργασίες, και φυσικά ένα ταξίδι στο διάστημα.

Ο πολυμήχανος υποψήφιος εκμεταλλεύεται το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο της επαρχίας και προσπαθεί να κερδίσει ψήφους με υποσχέσεις που δεν θα τηρήσει ποτέ.

Όπως ήταν φυσικό, ο προεκλογικός του αγώνας έχει γίνει viral στην Ινδία, και τα ΜΜΕ της χώρας τον έχουν αναδείξει σε πολιτικό του μήνα. Ενδεικτικό του πόσο δημοφιλής είναι, στη τελευταία του παρουσία σε χωριά της επαρχίας μαζεύτηκαν παρά τα περιοριστκά μέτρα κατά της πανδημίας, περίπου 20.000 Ινδοί.

Όμως η μεγάλη ανατροπή ήρθε όταν έδωσε συνέντευξη στο μεγάλο κρατικό κανάλι της Ινδίας. Ο 33χρονος δημοσιογράφος εξήγησε ότι υπόσχεται πολλά για να δείξει ότι οι πολιτικοί χρησιμοποιούν τους ψηφοφόρους με ψέμματα, ψέμματα που ξεχνούν όταν βρεθούν σε θέση εξουσίας. 

Το σήμα της προεκλογικής του καμπάνιας είναι ένας κάδος απορριμάτων συμβολίζοντας ότι για να αλλάξει η κατάσταση πρέπει το παλιό καθεστώς να πεταχτεί στα σκουπίδια και να χαραχθεί καινούργια πορεία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs