Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Kim Kardashian: Κι επίσημα δισεκατομμυριούχος ‑ Από που προέρχεται η περιουσία της - Η φετινή λίστα του Forbes έκρυβε αναβάθμιση για την γνωστή τηλεπερσόνα


Η 40χρονη επιχειρηματίας Kim Kardashian είναι πλέον δισεκατομμυριούχος. Αυτό προέκυψε από την ...ανάλυση του περιοδικού Forbes με βάση τα έσοδα από τις δύο επιχειρήσεις της KKW Beauty και SKIMS.

 


Ο πλούτος της μεγαλύτερης εκ των αδερφών Kim Kardashian προέρχεται επίσης από τα τηλε-ριάλιτι, στα οποία συμμετείχε, αλλά και τις διαφημιστικές συμφωνίες που έκλεισε (κυρίως μέσω του Instagram), καθώς και σε μια σειρά μικρότερων επενδύσεων.

H Kim Kardashian ξεκίνησε την KKW Beauty το 2017, επεκτείνοντας γρήγορα τα προϊόντα της από κιτ περιγράμματος σε σκιές ματιών, concealers, κραγιόν και αρώματα.

Η περιουσία της μητέρας τεσσάρων παιδιών ήταν πάνω από 780 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Οκτώβριο, όταν αποτιμήθηκε για τελευταία φορά από το Forbes. Έναν χρόνο αργότερα, η εταιρεία της φέρεται να απέφερε περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Πέρσι, πούλησε το 20% της KKW Beauty Coty σε μια συμφωνία 200 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία αποτίμησε την εταιρεία στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Λόγω αυτού του ποσού, το μερίδιο 72% που κατέχει στην εταιρεία πιστεύεται ότι αξίζει περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs