Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Χαμός στην απονομή Mrs Sri Lanka World όταν πήραν πίσω το στέμμα της νικήτριας - Η πρωτοφανής απόφαση των διοργανωτών προκάλεσε σάλο και οδήγησε σε αλυσιδωτές εξελίξεις


Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε το βράδυ της Κυριακής (4/4) από τη σκηνή η Pyshpika De Silva, νικήτρια... του διαγωνισμού "Mrs Sri Lanka World 2021". Οι διοργανωτές της είχαν μόλις αφαιρέσει το στέμμα λίγα μόλις λεπτά μετά τη βράβευσή της, για να δοθεί στη συμμετέχουσα που έλαβε (αρχικά) στη δεύτερη θέση.

 

Ο λόγος, όπως ανακοίνωσε η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Mrs World 2020, Caroline Jurie (από τη Σρι Λάνκα), που είχε αναλάβει να κάνει την απονομή, ήταν το γεγονός ότι η De Silva είναι διαζευγμένη, ενώ οι κανόνες του διαγωνισμού επιβάλλουν οι συμμετέχουσες να έχουν παντρευτεί χωρίς όμως να έχουν λάβει διαζύγιο.

Έτσι, σε μία εξαιρετικά άβολη τηλεοπτική στιγμή, η Jurie αφαίρεσε το στέμμα που λίγα λεπτά πριν είχε τοποθετήσει στο κεφάλι της De Silva, για να το δώσει στη δεύτερη του διαγωνισμού.

Η μέχρι πριν λίγο νικήτρια αποχώρησε με λυγμούς.

Μάλιστα, μία γυναίκα ακόμα έρχεται στη σκηνή και τραβά βίαια το στέμμα από την De Silva, ενώ φαίνεται να την επιπλήττει (δείτε λίγο μετά το 1:10 του video).


Η De Silva με ανάρτησή της στο Facebook τόνιζε πως είναι σε διάσταση χωρίς όμως να έχει λάβει διαζύγιο και καλούσε όποιον έχει σχετικά έγγραφα να τα καταθέσει. Όπως ανέφερε η ίδια, έχει τραυματιστεί κατά την αφαίρεση του στέμματος, ενώ προσέφυγε και στη Δικαιοσύνη για τη "αδικαιολόγητη και προσβλητική συμπεριφορά" σε βάρος της.

Όπως έγινε γνωστό χθες Δευτέρα (5/4) τελικά οι διοργανωτές υπό την πίεση της κατακραυγής από την κοινή γνώμη, αλλά και μετά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν επέστρεψαν στην De Silva το στέμμα και την πρώτη θέση, ζητώντας παράλληλα συγνώμη για το ατόπημα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs