Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Το παιδί θαύμα που σκότωσε τους γονείς της εξαιτίας ενός έρωτα - Πως προσπάθησε να ξεγελάσει την αστυνομία


Η ιστορία της Τζένιφερ Παν σίγουρα θα τη δούμε κάποια στιγμή στη μεγάλη οθόνη. Το παιδί θαύμα με ...καταγωγή από το Βιετνάμ, βρέθηκε μαζί με τους γονείς της στον Καναδά, εξαιτίας του ταλέντου της στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Μάλιστα ήταν μία από τις ελπίδες του Καναδά για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για αυτό από τη πρώτη στιγμή δόθηκε στην οικογένεια η υπηκοότητα για να μη χρειαστεί να γυρίσουν στο Βιετνάμ.



Όμως η Τζένιφερ δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες των προπονητών, καθηγητών και των γονιών της, και άρχισε να πλαστογραφεί τους βαθμούς της και τις επιδόσεις στον αθλητισμό.

Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα αφού ερωτεύθηκε και σύναψε σχέση με έναν έμπορο ναρκωτικών, κάτι που όταν έμαθαν οι γονείς της την τιμώρησαν με κατ οίκον περιορισμό, τις ώρες που δεν πήγαινε σχολείο.


Τότε μαζί με τον σύντροφό της σχεδίασε το σατανικό σχέδιο της για να δολοφονήσει τους γονείς της, που τους έβλεπε σαν εμπόδιο στον έρωτά της.


Πλήρωσε επαγγελματίες δολοφόνους, άφησε ξεκλείδωτη τη πόρτα και οι 3 εγκληματίες μπήκαν και πυροβόλησαν στο κεφάλι τους γονείς της. Η μητέρα της πέθανε ακαριαία, ο πατέρας όμως έζησε και βρέθηκε από την αστυνομία στο υπόγειο.

Η ίδια δέθηκε και ειδοποίησε την αστυνομία, που όταν έφτασε την βρήκε πεσμένη και δεμένη στο πάτωμα δίπλα στο κινητό της τηλέφωνο.

Το ότι δεν υπήρχε παραβίαση στη πόρτα οδήγησε τους ντετέκτιβ να ψάξουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση και τότε η Τζάνιφερ έπεσε σε αντιφάσεις, κάτι που οδήγησε στην ομολογία της ότι αυτή είχε σχεδιάσει μαζί με τον συντροφό της τον φόνο των γονιών της.

Και οι 3 δολοφόνοι και το σατανικό ζευγάρι καταδικάστηκε σε ισόβια χωρίς αναστολή

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs