Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Λέσβος: Πυροβόλησε και σκότωσε γατάκι και μετά καμάρωνε - Η ποινή που του επιβλήθηκε


Ακριβά θα πληρώσει την απανθρωπιά του ένας κάτοικος της περιοχής Ίππειος στη Λέσβο, τον οποίο ...κατήγγειλαν συγχωριανοί του ότι πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ ένα γατάκι επειδή... έσκιζε τις σακούλες με τα σκουπίδια και μάλιστα καμάρωνε για το «κατόρθωμά» του!



Ο αδίστακτος δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Αγιάσου το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν τον κατήγγειλαν γνωστοί του ότι πυροβόλησε το άτυχο ζωάκι και μάλιστα δήλωνε προκλητικά «όποιος θέλει να έρθει να μου ζητήσει τον λόγο»! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για θανάτωση ζώου που, εκτός από την ποινική δίωξη, προβλέπει και διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ κατασχέθηκε το όπλο με το οποίο σκότωσε το γατάκι.


Κυκλοφορούσε με πιστόλι και δεκάδες κροτίδες

Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα ένας Έλληνας και στην κατοχή του βρέθηκαν ένα πιστόλι διαμετρήματος 0,22 mm με τέσσερα φυσίγγια στον γεμιστήρα και ένα κουτί με 33 κροτίδες.

Έτσι, συνελήφθη, προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs