Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Ιταλία: Μετά από 40 μέρες βγήκε από κώμα ‑ Δεν της είπαν όμως την τραγική αλήθεια


Η 50χρονη, μόλις ξύπνησε ζήτησε να μιλήσει με τον Μίρκο, με τον γιό της.

Η Πάολα Πίρας από τ...ο Τορτολί της Σαρδηνίας πέρασε τέσσερις εβδομάδες σε φαρμακολογικό κώμα. Κι ενώ οι θεράποντες γιατροί ήταν επιφυλακτικοί, η 50χρονη γυναίκα άρχισε να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.



Η Πάολα Πίρας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από επίθεση του πρώην συντρόφου της, ενός Πακιστανού τριάντα ετών, ο οποίος προσπάθησε να τη δολοφονήσει.

Τη μαχαίρωσε δεκαοκτώ φορές, τραυματίζοντας τα ζωτικά της όργανα. Το ότι η γυναίκα κατάφερε να επιζήσει, σύμφωνα με τους γιατρούς, «αποτελεί σχεδόν θαύμα».

Η ιστορία της Πάολα Πίρας, έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλη την Ιταλία. Διότι τη στιγμή που ο πρώην σύντροφός της, αποφάσισε να της επιτεθεί ο γιος της γυναίκας, δεκαεννέα ετών, την προστάτεψε με το σώμα του. Είχε γεννηθεί από τον πρώτο της γάμο, και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του.

Σήμερα, η 50χρονη, μόλις ξύπνησε ζήτησε να μιλήσει με τον Μίρκο, με τον γιό της. Προς το παρόν, οι ψυχολόγοι και οι γιατροί του νοσοκομείου, δεν της είπαν την σκληρή αλήθεια. Ότι ο Μίρκο, δεκαεννέα μόλις ετών, δολοφονήθηκε από τον δράστη καθώς προσπαθούσε να την προστατέψει.

Οι γιατροί φοβούνται ότι αν, σε αυτή τη φάση, η γυναίκα μάθει την είδηση του τραγικού χαμού του γιου της, η υγεία της μπορεί να επιδεινωθεί επικίνδυνα.

Προς το παρόν, περιμένουν να σταθεροποιηθεί, και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να βρουν τα κατάλληλα λόγια, για να περιγράψουν μια ακόμη ιστορία βίας σε βάρος των γυναικών και των οικογενειών τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs