Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Λάρισα: Καταδίκες για ασέλγεια σε δύο ανήλικες αδερφές


Τίτλοι τέλους στη Λάρισα στη διπλή υπόθεση με ασέλγεια σε ανήλικα παιδιά. Δύο κορίτσια που ...ήταν αδερφές. Δύο μικρές μαθήτριες που έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια τους. Οι δράστες, άγνωστοι μεταξύ τους, χτύπησαν με διαφορά μίας δεκαετίας.



Συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκαν αργά χθες (10-03-2022) στον Βόλο, προκειμένου να εκτίσουν την ποινή στα σπίτια τους, δύο ηλικιωμένοι άνδρες οι οποίοι ασέλγησαν σε δύο ανήλικα κορίτσια και καταδικάστηκαν με βαρύτατες ποινές.

Δύο ανήλικα κορίτσια – αδελφές ήταν αυτές που το 2008 η μία και το 2018 η άλλη έπεσαν θύματα των δύο καταδικασθέντων ανδρών, που ήταν άγνωστοι μεταξύ τους. Ενός 78χρονου γείτονα που με διάφορα προσχήματα ξεγέλασε την 6χρονη και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Μιας ανήλικης μαθήτριας η οποία μάλιστα, όπως τονίστηκε στο Δικαστήριο, είναι άτομο με αναπηρίες (μέτρια νοητική υστέρηση).

Αλλά και ενός 80χρονου οικογενειακού φίλου που ασέλγησε σε βάρος του δεύτερου ανήλικου κοριτσιού, σε παραλία της Νέας Αγχιάλου όπου παραθέριζαν μαζί. Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων, οι οποίοι όπως τόνισε η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λάρισας, ομόφωνα κηρύχθηκαν ένοχοι για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικοί, με τον 80χρονο να κρίνεται ένοχος επιπλέον για κατάχρηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, παύοντας τη δίωξη για άλλες κατηγορίες, το Δικαστήριο αναγνωρίζοντας ελαφρυντικό επέβαλε συνολική κάθειρξη 8 ετών στον 78χρονο και 9 ετών στον 80χρονο, ενώ αποφάσισε τέλος η έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και οι δύο καταδικασθέντες, λόγω γήρατος, να εκτίσουν την ποινή κατ’ οίκον.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs