Τρίτη 17 Μαΐου 2022

O έφηβος που σκότωσε τους γονείς του για να κάνει πάρτι στο σπίτι - Τον κατήγγειλε ο κολλητός του

Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

Στις 16 Ιουλίου 2011, περισσότερα από 60 άτομα ήρθαν στο σπίτι του 17χρονου Tyler Hadley και έκαναν πάρτι για ώρες - αγνοώντας ...ότι τα πτώματα των γονιών του ήταν κρυμμένα ακριβώς πίσω από την πόρτα του υπνοδωματίου τους...



Πριν καλέσει 60 άτομα στο σπίτι του για πάρτι, ο Tyler Hadley σκότωσε ήρεμα και τους δύο γονείς του.

Στις 16 Ιουλίου 2011, ο Tyler Hadley, ένας 17χρονος που ζει στο Port St. Lucie της Φλόριντα, δημοσίευσε μια κατάσταση στο Facebook: «πάρτι στo σπίτι μου απόψε…ίσως».

Υπήρχε μόνο ένα πρόβλημα. Οι γονείς του ήταν στο σπίτι. Και επειδή είχαν τσακώσει τον Tyler με ναρκωτικά και αλκοολ δεν επρόκειτο να αφήσουν τον έφηβο γιο τους να οργανώσει ένα πάρτι. Κάποιοι φίλοι το ήξεραν αυτό και ήταν δύσπιστοι. Όταν κάποιος ρώτησε αν το πάρτι θα γινόταν, όντως, εκείνος απάντησε: «Το χω».


Ο Tyler δημοσίευσε ξανά στον τοίχο του για να επιβεβαιώσει: «πάρτι στο σπίτι μου». Όταν ένας από τους φίλους του τον ρώτησε, «τι θα γίνει αν οι γονείς σου έρθουν σπίτι;» εκείνος απάντησε: «Δεν θα το κάνουν. Πίστεψέ με!».

Ο Blake και η Mary-Jo Hadley ανησυχούσαν για τον γιο τους για χρόνια. Είχαν πάει τον Tyler σε έναν ψυχίατρο και στράφηκαν σε ένα πρόγραμμα κατάχρησης ουσιών για βοήθεια. Τίποτα δεν λειτούργησε. Έτσι, όταν ο Tyler οδήγησε στο σπίτι μεθυσμένος ένα βράδυ, η Mary-Jo πήρε το αυτοκίνητο και το τηλέφωνό του ως τιμωρία.

Ο Τyler θύμωσε. Είπε στον καλύτερο φίλο του Michael Mandell ότι ήθελε να σκοτώσει τη μαμά του. Kανείς δεν τον πίστεψε όμως.

Πρώτα, πήρε τα τηλέφωνα των γονιών του. Με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορούσαν να καλέσουν για βοήθεια. Μετά πήρε λίγη έκσταση γύρω στις 5 μ.μ, γιατί ανησυχούσε ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει με το σχέδιό του νηφάλιος.

Βρήκε ένα σφυρί στο γκαράζ και χτύπησε τη μαμά του με αυτό. Όταν εκείνη πρόλαβε να γυρίσει και ούρλιαξε: «Γιατί;» εκείνος απάντησε «Γιατί στο διάολο όχι;» Τότε ο Tyler ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον πατέρα του.


Αφού σκότωσε τους γονείς του, ο Tyler Hadley έσυρε τα σώματά τους στην κρεβατοκάμαρά τους. Καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος, πετώντας τις ματωμένες πετσέτες και μαντηλάκια στο κρεβάτι. Τέλος, κάλεσε τους φίλους του σε πάρτι. Και μετά από μερικές ώρες παραδέχτηκε στον κολλητό του την αλήθεια.


Ο Mandel σκέφτηκε ότι ο φίλος του του έκανε φάρσα. Τότε ο Tyler οδήγησε τον φίλο του στην κρεβατοκάμαρα όπου είχε κρύψει τα πτώματα, θυμάται ο Mandell. «Κοίταξα κάτω και είδα το πόδι του πατέρα του στην πόρτα». Ο Mandell συνειδητοποίησε ξαφνικά ο φίλος του έλεγε την αλήθεια.

Ο Mandell δεν άφησε το πάρτι αμέσως. Σοκαρισμένος, τράβηξε μια selfie με τον Tyler πιστεύοντας ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπε τον φίλο του, έφυγε ήρεμα και πήγε και τον κατήγγειλε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs