Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Πορτοσάλτε: Είμαι στοχοποιημένος 10 χρόνια – Αισθάνομαι ότι πάντα υπάρχει κάτι πίσω μου


«Το κλίμα τρόμου δεν μου αφαιρεί τον λόγο, αλλά δεν ξέρω τι μου ξημερώνει», τόνισε μεταξύ άλλων ο Άρης Πορτοσάλτε ...για την επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην πολυκατοικία του.Για την επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην πολυκατοικία του μίλησε ο Άρης Πορτοσάλτε, τονίζοντας ότι αισθάνεται στοχοποιημένος επειδή λέει τη γνώμη του. Ο δημοσιογράφος είπε ότι ζει με την αίσθηση του φόβου για 10 χρόνια επειδή λέει τη γνώμη του και πως με αυτή την επίθεση κάποιοι ήθελαν να δολοφονήσουν.

«Έχουμε εκρηκτικό μηχανισμό. Ήταν 4 γκαζάκια, εξερράγησαν τα τρία. Η σύζυγός μου άκουσε το πρώτο. Εγώ άκουσα καθαρά τα άλλα δύο. Άλλαξε το επίπεδο τρομοκράτησης, γιατί τρομοκράτηση είναι και τα χαρτάκια και τα συνθήματα. Τελευταία φορά η επίθεση που είχα δεχθεί ήταν από τον Ρουβίκωνα, τον Οκτώβριο του 2019. Τώρα πράγματι έχουμε αναβάθμιση στον κίνδυνο. Τώρα μας έβαλαν φωτιά. Σκοπός τους ήταν να προκαλέσουν φωτιά. Μετά το προηγούμενο χτύπημα ήρθαν για κάποιους μήνες η αστυνομίας, αλλά μετά δεν έβγαιναν οι βάρδιες και έφυγαν. Εδώ και έναν χρόνο δεν έχω αστυνομικούς. Το χτύπημα έγινε τρεις παρά δέκα. Μόλις άνοιξα το μπαλκόνι, μου είπαν από την απέναντι πολυκατοικία ότι καιγόμαστε. Πήγαν κάποια παιδιά από την πολυκατοικία και έσβησαν τη φωτιά», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση που δέχθηκε από τους παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα» Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου για το αν φοβάται, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Ε; Δεν φοβάσαι; Εγώ έχω την αίσθηση ότι υπάρχει πάντα κάτι πίσω μου. Ζω με αυτό το πράγμα. Στο πλαίσιο ότι εγώ κάνω τη δουλειά μου. Δεν αλλοιώνω. Λέμε τη γνώμη μας πάνω στο γεγονός. Δεν αγοράζεται η γνώμη. Ο ΣΚΑΪ λέει πάντα τη γνώμη μου. Αυτός ο σταθμός όπως και τα άλλα Μέσα, λέει τη γνώμη του. Εισήγαγε την αγγλοσαξονική αντίληψη που λέει ότι «εμείς στις εκλογές υποστηρίζουμε αυτό το κόμμα». Αυτό γίνεται. Τώρα ήρθε η στιγμή να εξαλείψουμε την τρομοκρατία. Το κλίμα τρόμου δεν μου αφαιρεί τον λόγο, αλλά δεν ξέρω τι μου ξημερώνει».

«Είμαστε μια ανοιχτή κοινωνία. Δεν μας αξίζει να έχουμε τρομοκρατία. Δεν υπάρχει Θεός πάνω από τον Θεό. Κανείς δεν μπορεί να βάζει βόμβες. Αν κάποιος θίγεται από κάποιο σχόλιό μου, μπορεί να πάει στη δικαιοσύνη. Αλλά δεν μπορεί να βάζει βόμβες», τόνισε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Έχουμε παραβίαση της οικογενειακής εστίας. Στην πολυκατοικία ζουν άλλες 7 οικογένειες. Συμβιώνουμε με αυτή την ιστορία για πάνω από 10 χρόνια. Είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου. Κάποιος θέλει να δολοφονήσει, να κάψει ανθρώπους».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs