Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Γυναίκα στην Ινδονησία διαπίστωσε πως ο αρραβωνιαστικός της ήταν...γυναίκα!


Μια γυναίκα από την Ινδονησία φαίνεται ότι παρίστανε τον άντρα για να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα, η οποία μόλις αντιλήφθηκε...
τι ακριβώς συνέβαινε ειδοποίησε τις αρχές. Η 40χρονη Surwati, που όπως οι περισσότεροι Ινδονήσιοι έχει μόνο όνομα, παραδέχτηκε ότι άλλαξε την ταυτότητα της και παρίστανε τον άντρα, με το όνομα Muhamad Efendi Saputra, λέγοντας ότι είναι αστυνομικός. Φαίνεται ότι το υποκριτικό της ταλέντο ήταν πολύ καλό, αφού κατάφερε να κάνει τους πάντες να την πιστέψουν, ακόμα και μια γυναίκα να την παντρευτεί. Μετά από μια ρομαντική σχέση λίγων μηνών, ο Muhamad παντρεύτηκε την 25χρονη Heniyati, με μια τελετή στο νησί Java. Θέλοντας να αποφύγει τυχόν υποψίες, η Surwati προσέλαβε έναν αριθμό ατόμων για να παραστήσουν τους συγγενείς του ανδρικού alter ego της στο γάμο.

Η νεαρή σύζυγος έμαθε την αλήθεια για τον "άντρα" της λίγους μήνες μετά το γάμο, καθώς γέμισε με υποψίες επειδή εκείνος αρνούταν να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί της. Αφού έψαξε τα πράγματα του όσο εκείνος έλειπε, έμαθε ότι στην πραγματικότητα είχε παντρευτεί μια 40χρονη γυναίκα. Όπως δήλωσε η 25χρονη σε τοπικά μέσα, αυτή και η οικογένεια της νιώθουν βαθύτατα προσβεβλημένοι από την κοροϊδία της Surwati, η οποία πλαστογράφησε τα έγγραφα του γάμου τους και τους ατίμασε με αυτόν τον τρόπο.

Η Surwati συνελήφθη μετά από την κατάδοση της στην αστυνομία από την 25χρονη και παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα για την ταυτότητα της, γεγονός που μπορεί να την οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης έως και 7 χρόνια. Οι αρχές θέλουν τώρα να ανακαλύψουν τον λόγο για τον οποίον εκείνη τα έκανε όλα αυτά, όμως όπως αποκάλυψε η ίδια είχε απογοητευτεί πολύ από τον προηγούμενο γάμο της, από τον οποίον έχει ένα 17χρονο παιδί.
Συχνά, η LGBT κοινότητα αντιμετωπίζει διακρίσεις λόγω της έλλειψης αποδοχής που έχει από την Μουσουλμανική κοινότητα, η οποία είναι η πλειοψηφία στην Ινδονησία, ειδικά στις αγροτικές περιοχές, γεγονός που θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει την απόφαση της Surwati να μιμηθεί τον άντρα. Μάλιστα, αυτή η ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγες εβδομάδες μετά από την αποκάλυψη ενός άλλους παράξενου περιστατικού στην Κίνα, στο οποίο ένας άντρας κατάφερε να παραστήσει με μεγάλη επιτυχία τη γυναίκα, με σκοπό να εξαπατήσει αφελείς άνδρες και να τους πάρει τα τιμαλφή τους.

Google+ Followers