Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Βγαίνει από την εντατική η Νανά Καραγιάννη - Αποσωληνώθηκε και αναπνέει μόνη της


Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την Νανά Καραγιάννη, η οποία αναμένεται να βγει από την εντατική, ύστερα από ...
οκτώ αγωνιώδεις μέρες νοσηλείας της στη ΜΕΘ του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου “Αγία Όλγα”. 

Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του θεραπευτηρίου που την ανέλαβε κατάφερε, ύστερα από τιτάνιο αγώνα, να σταθεροποιήσει την κατάσταση της υγείας της και ήδη από χθες τα πρώτα χαμόγελα φωτίζουν τα πρόσωπα των δικών της ανθρώπων, αλλά και εκείνα των θεράποντων ιατρών της.

«Προχωρήσαμε στην αφαίρεση όχι μόνο της τραχειοστομίας, αλλά και κάθε μηχανικής υποστήριξης του οργανισμού της. Την “ξυπνήσαμε” και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Νανά Καραγιάννη ανταποκρίνεται εξαιρετικά», ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου “Αγία Όλγα”, ο Μιχάλης Κούτρας.

«Η καρδιά της λειτουργεί πολύ καλά και ευελεπιστούμε μετά το Σααββατοκύριακο να βγει από την Εντατική και να επιστρέψει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς" από όπου μεταφέρθηκε σε εμάς», πρόσθεσε. 




Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, οι θεράποντες γιατροί ενημέρωσαν τους συγγενείς της για τα καλά νέα. «Η Νανά "ξύπνησε", η Νανά "ξύπνησε" και θα ζήσει» φώναζαν στους διαδρόμους. 
Πηγή: Espresso

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs