Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Βρετανίδα πορνοστάρ εξομολογείται: Κάνω αυτή τη δουλειά γιατί εχω ελευθερία επιλογών


Αρκετοί τη θεωρούν μια ευτελή βιομηχανία, άλλοι πιστεύουν ότι είναι βιομηχανία εκμετάλλευσης ανθρώπων, ενώ ...
υπάρχουν και οι φανατικοί ακόλουθοί της. Ο λόγος για τη βιομηχανία του πορνό η οποία έρχεται στο μικροσκόπιο του BBC μέσα από το ντοκιμαντέρ «Γιατί επέλεξα το πορνό».

Στο ντοκιμαντέρ αυτό μια 23χρονη Βρετανίδα πορνοστάρ, η οποία σπούδασε μόδα εξηγεί γιατί στράφηκε στην ψυχαγωγία ενηλίκων.

«Μπορεί να υπάρξουν δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όπως για παράδειγμα αν με πιάσει πανικός όταν τελειώνει η λήψη μιας σκηνής. Επίσης τραυματίζομαι εύκολα αν ο παρτενέρ μου είναι καλογυμνασμένος και εγώ δεν έχω κάνει σωστό ζέσταμα πριν. Πάντως, σπάνια βρίσκομαι στη θέση αυτή» αναφέρει στο ντοκιμαντέρ για τα αρνητικά του επαγγέλματος.
Ωστόσο τονίζει πως στα όσα θετικά έχει αποκομίσει είναι όλα όσα έχει μάθει για το σεξ, ενώ το σημαντικότερο από όλα είναι πως η ίδια είναι εκείνη που έχει τον έλεγχο της ζωής της και μπορεί να αποφασίζει μόνη της για τη ζωή της. Αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει στη βιομηχανία του πόρνο καθότι είναι εκείνη που λαμβάνει τις αποφάσεις για το τι θα κάνει και κανείς άλλος.

Google+ Followers