Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Έφηβοι έκλεβαν τον πατέρα του φίλου τους - Έπιασαν στα πράσα τους νεαρούς δράστες στο Αγρίνιο


Κάθε έννοια φιλίας και φιλοξενίας καταστρατήγησαν τρία ανήλικα παιδιά στο Αγρίνιο, καθώς αποδείχθηκε ότι είχαν...
βγάλει αντικλείδι για την πόρτα του σπιτιού ενός συνομήλικου φίλου τους και ξάφριζαν συστηματικά τα χρήματα του πατέρα του, όταν εκείνος έλειπε!

Δράστες των πολλαπλών κλοπών που η λεία τους έφτασε συνολικά τα 700 ευρώ, ήταν δύο 16χρονοι που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που προσπαθούσαν να τρυπώσουν για μια ακόμη φορά στο σπίτι και ένας 15χρονος συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Οι τρεις τους επισκέπτονταν συχνά τον φίλο τους και, κάποια στιγμή, έβγαλαν το αντικλείδι χωρίς εκείνος να τους αντιληφθεί.

Το τελευταίο διάστημα εξαφανίζονταν μυστηριωδώς διάφορα μικρά ή μεγάλα ποσά, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, με αποτέλεσμα ο 46χρονος πατέρας να υποψιαστεί τους φίλους του γιού του. Έτσι, άλλαξε κλειδαριά και ενημέρωσε την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας έγιναν «σκιά» των ύποπτων πιτσιρικάδων.




Όταν είδαν μέρα- μεσημέρι τους δύο 16χρονους να προσπαθούν να ξεκλειδώσουν την πόρτα με το παλιό κλειδί, τους τσάκωσαν στα πράσα. Οι «άγουροι» διαρρήκτες κρατούνται στην Ασφάλεια που, εκτός από τον 15χρονο, αναζητά και τους γονείς και των τριών, οι οποίοι κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου μαζί με τους γιους τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs