Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Όταν η ζωή αντιγράφει το… Hollywood- Το μήνυμα στην άμμο έσωσε ζευγάρι ναυαγών σε ακατοίκητο νησί του Ειρηνικού


Είχαν τη μεγάλη ατυχία να ναυαγήσουν σε ακατοίκητο νησί του Ειρηνικού, όμως μέσα στην ατυχία τους...
στάθηκαν τυχεροί γιατί το μήνυμα που είχαν γράψει στην άμμο, εντοπίστηκε από αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος και μετά από μία εβδομάδα απίστευτης περιπέτειας γύρισαν στην ασφάλεια του σκάφους της ακτοφυλακής που τους διέσωσε.


Οι επιζώντες του ναυαγίου, πέρασαν μία εβδομάδα σε ακατοίκητο νησί της Μικρονησίας, είναι ασφαλής ανακοίνωσε η ακτοφυλακή των ΗΠΑ την Παρασκευή. Η διάσωση ήρθε μετά από επτά ημέρες ερευνών από διεθνή ναυτική δύναμη, η οποία ερεύνησε συνολικά 16.571 τετραγωνικά μίλια για να εντοπίσει το ζευγάρι.

Οι ναυαγοί, σύμφωνα με την αμερικανική πρεσβεία στη Μικρονησία, είναι ο Linous και η Sabina Jack και οι δύο στην ηλικία των 50 ετών.

Το ζευγάρι είχε αναχωρήσει από το νησί Weno στις 17 Αυγούστου με πορεία προς το Tamatam. Κακοί υπολογισμοί τους οδήγησαν στο να μείνουν με ελάχιστες προμήθειες και χωρίς έκτακτο εξοπλισμό καθώς αναμενόταν να φθάσουν στον προορισμό τους την επόμενη μέρα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το πρόβλημα σύμφωνα με την ακτοφυλακή δημιουργήθηκε όταν το ζευγάρι επιχείρησε να προσεγγίσει το νησί αλλά δεν υπολόγισαν σωστά το βάθος του νερού με αποτέλεσμα το σκάφος τους να ακινητοποιηθεί.


Όπως ήταν αναμενόμενο το ζευγάρι ήταν πολύ ευτυχισμένο από την ευτυχή κατάληξη της περιπέτειάς του και το μόνο που θέλουν είναι να επιστρέψουν στο σπίτι και την οικογένειά του.

Google+ Followers