Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Σε αυτή τη χώρα οι γυναίκες παντρεύονται η μία την άλλη και έχουν άντρες εpαστές - Είδαν και απόειδαν, και έδωσαν τη λύση


Σε ένα χωριό νομάδων στην Τανζανία, οι γάμοι ιδίου φύλου δεν είναι ασυνήθιστοι, και εννοούμε...
γάμους μεταξύ δύο γυναικών. Όχι ομοφυλοφίλων, αλλά ετεροφυλόφυλων. Οι στρέιτ γυναίκες αποφάσισαν πως ένας άντρας δεν μπορεί να τους δώσει αυτά που θέλουν. Έτσι παντρεύονται η μία την άλλη και έχουν τον άντρα για εpαστή.

Μοιράζονται το ίδιο σπίτι με μια άλλη γυναίκα, τις υποχρεώσεις και την ασφάλεια που ζητούν, ενώ έχουν για την κάλυψη των ερωτικών τους θεμάτων έναν άντρα.

Και αν αναρωτιέστε αν οι γυναίκες έχουν και σeξουαλική σχέση όλες απαντούν "όχι". Απλώς, τα βρίσκουν καλύτερα και επικοινωνούν καλύτερα μεταξύ τους σε θέματα σπιτιού. Μια δημοσιογράφος από το περιοδικό Marie Claire ερεύνησε περισσότερο το φαινόμενο αυτό διαπιστώνοντας πως πραγματικά οι δύο γυναίκες τα κάνουν όλα μαζί- εκτός από ένα πράγμα. 
Λένε πως, έτσι, και το σπίτι λειτουργεί άψογα, και έχει μειωθεί απίστευτα η ενδοοικογενειακή βία, και τα παιδιά μεγαλώνουν σε ήρεμο περιβάλλον. Αν η γυναίκα μείνει έγκυος από τις συνευρέσεις της με τον εpαστή της, το παιδί ανήκει στην οικογένεια που έχει, και όχι σε εκείνον.

Έτσι αποκτούν ελευθερία και ηρεμία στη ζωή τους όπως διαπίστωσε η ρεπόρτερ. "Δεν είμαστε σκλάβες κανενός και ζούμε αρμονικά" λένε.

Google+ Followers