Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Νήπιο δύο ετών πυροβόλησε 12χρονο στις ΗΠΑν - Βρήκε το όπλο στο αυτοκίνητο του θείου του και το πέρασε για παιχνίδι


Ένα ακόμη κρούσμα που θέτει προς συζήτηση το αν και κατά πόσο πρέπει να απελευθερωθεί πλήρως η οπλοκατοχή στις αμερικανικές πολιτείες, σημειώθηκε στην περιοχή...
Blue Hills Drive στο Τενεσί, καθώς ένας αγόρι μόλις δύο ετών πυροβόλησε έναν 12χρονο, ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο.


Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η θεία του μόλις δύο ετών παιδιού είχε αφήσει εκτεθειμένο το όπλο στην πόρτα του αυτοκινήτου. Ο μικρός πίστεψε ότι είναι παιχνίδι, το πήρε στα χέρια του και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά ένα 12χρονο αγόρι.

Η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι και ξέχασε την πόρτα ανοικτή. Ο 2χρονος έσπευσε να εξερευνήσει το όχημα, εντοπίζοντας το όπλο στη θήκη της πόρτας. Το 12χρονο αγόρι, που ονομάζεται Τάισον Λούκας, κουβαλούσε στην αγκαλιά του ένα κοριτσάκι, το οποίο από θαύμα γλίτωσε τον τραυματισμό.


Ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στο Τενεσί επιτρέπεται η κατοχή όπλου στο αυτοκίνητο, για λόγους ασφαλείας. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το συμβάν.

Google+ Followers