Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί το πρωί πρέπει να πίνεις νερό και όχι καφέ - Περισσότερη ενέργεια και υγεία


Συνήθως, οι περισσότεροι από εμάς, όταν ξυπνάμε θέλουμε μια γουλιά καφέ, για να «ανοίξει» το μάτι μας. Κάποιοι πίνουν γάλα. Όμως...
σύμφωνα με τους διατροφολόγους, ένα ποτήρι νερό, σου δίνει πολλή περισσότερη ενέργεια. Κάτι που ακολουθούν κατά γράμμα οι διάσημοι, οι πολιτικοί αλλά και οι πολυεκατομμυριούχοι.

Από την Γκουίνεθ Πάλτροου, μέχρι την ιδιοκτήτρια της γνωστής αλυσίδας Cinnabon, ένα ποτήρι νερό με ή χωρίς λεμόνι είναι το μυστικό που «ξυπνάει» τον οργανισμό τους.

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Άνιστον και η Γκουίνεθ Πάλτροου προσθέτουν χυμό από φρέσκο λεμόνι, ώστε να «καθαρίσουν» τον οργανισμό τους πριν πάρουν πρωινό, ενώ η σύμβουλος ομορφιάς του βρετανικού περιοδικού «Glamour» βάζει μία κουταλιά μηλόξυδο στο νερό της.«Το σώμα σας είναι αφυδατωμένο κάθε φορά που ξυπνάτε και χρειάζεται ενέργεια», αναφέρει η διατροφολόγος Ράνια Μπατάινε.

«Έτσι το νερό όχι μόνο επαναφέρει τη λειτουργία του οργανισμού μας, αλλά κάνει το μυαλό μας να «στροφάρει» πιο γρήγορα και μας κάνει να έχουμε περισσότερη διάθεση όσο περνάει η ώρα» συμπληρώνει η ίδια.

Google+ Followers