Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Στο νοσοκομείο από άγριο ξυλοδαρμό ο τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης - Του επιτέθηκε σκύλος και στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του


Σε μια απίστευτη περιπέτεια έμπλεξε ο γνωστός Ελληνας τραγουδιστής, Κώστας Καρουσάκης, πατέρας της Ελένης Καρουσάκη, ο οποίος ...
έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Ο κ. Καρουσάκης, βρισκόταν σε πάρκο στο Παλαιό Φάληρο την περασμένη Πέμπτη, όταν του επιτέθηκε ένας μεγαλόσωμος λευκός σκύλος. Οπως αναφέρει η Espresso, ο κ. Καρουσάκης προσπάθησε να αποφύγει τον σκύλο και άρχισε να φωνάζει. «Κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες να απωθήσω τον σκύλο, που ήταν σαν αφηνιασμένος και... φώναξα στον ιδιοκτήτη να μαζέψει το ζώο», είπε και συμπλήρωσε, πως αφού εκείνος τράβηξε τον σκύλο από το λουρί και τον έδωσε στην κοπέλα που τον συνόδευε, του επιτέθηκε πισώπλατα, με βρισιές και κλωτσιές, πριν εξαφανιστεί.





Ο κ. Καρουσάκης νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με σπασμένο χέρι και ισχίο, ενώ η κόρη του Ελένη δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έχει την καρδιά του ο μπαμπάς μου και καθυστέρησε το χειρουργείο, προκειμένου να ρυθμίσουν τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Έχουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs