Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Πεντάχρονη «παντρεύτηκε» τον καλύτερο της φίλο λίγο πρίν πεθάνει - Πάλεψε σκληρά με την σπάνια ασθένεια της αλλά δεν τα κατάφερε


Η μικρή Mary Massey που έπασχε από μια ανίατη ασθένεια κατάφερε να πραγματοποιήσει την τελευταία της επιθυμία ...
που ήταν να «παντρευτεί» τον καλύτερο της φίλο πριν εκείνη φύγει από τη ζωή.

Το πεντάχρονο κορίτσι είχε διαγνωστεί με κυστική ίνωση η οποία ουσιαστικά κάνει τους πνεύμονες και το πεπτικό σύστημά της να είναι φραγμένο με παχιά, κολλώδη βλέννα. Εκτός όμως από αυτό, το μικρό κοριτσάκι έπρεπε να παλέψει και με την πνευμονία που προκλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη.


Οι γιατροί στο νοσοκομείου του Τέξας στο οποίο νοσηλευόταν ενημέρωσαν την οικογένειά της ότι δεν αναμενόταν να καταφέρει να ζήσει πολύ περισσότερο λόγω της επιδείνωσης της κατάστασή της.

Έτσι, η μαμά του μικρού κοριτσιού, Kayla Parker μαζί με τη βοήθεια των αγαπημένων της, αποφάσισε να εκπληρώσει το όνειρό της Mary το οποίο ήταν να παντρευτεί τον καλύτερό της φίλο Damien. Το αγοράκι μάλιστα έκανε ακόμη και την πρόταση γάμου για να συμπληρώσει τα τελευταία λεπτά ευτυχίας της πεντάχρονης. Τα δύο παιδάκια, σύμφωνα με τους γονείς τους, έκαναν πλάκα «σχεδιάζοντας το γάμο τους» από τότε που ήταν δύο ετών.
Την προηγούμενη εβδομάδα το κοριτσάκι έκανε το γάμο των ονείρων της σε μια τελετή με θέα την Disney φορώντας δαχτυλίδια Mickey και Minnie Mouse, σφραγίζοντας την αγάπη τους με μια αγκαλιά. 


Οι θλιβερές φωτογραφίες που δημοσιεύονται στη βρετανική Sun δείχνουν τα δύο παιδιά φορώντας τα καλά τους ρούχα να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον κρατώντας τα χέρια τους, στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Δυστυχώς, έξι ώρες αργότερα, το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή στην αγκαλιά της μητέρας του.

Google+ Followers