Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Θαυμάστρια της Μενεγάκη ζητούσε να... της ευλογήσει το μωρό! - Το είδαμε κι αυτό


Το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη...
Κοσμοσυρροή προκάλεσε η επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσιάστρια έδωσε το παρών σε εκδήλωση αλυσίδας καταστημάτων με είδη σπιτιού και οι θαυμαστές της έσπευσαν να την δουν από κοντά, να της μιλήσουν και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί της.

Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς που η Ελένη Μενεγάκη, σε κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία. Έκανε αέρα συνεχώς με τη βεντάλια της και οι συνεργάτες της, έκαναν ανθρώπινη αλυσίδα για να καταφέρει να περάσει ανενόχλητη μέσα από το πλήθος.

Ο Νίκος Γεωργιάδης, ο διευθυντής του ΟΚ! μέσα από το προσωπικό του blog, αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό. Μία θαυμάστρια φώναζε ζητώντας από την Ελένη Μενεγάκη, να της...ευλογήσει το μωρό της!




«Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για ένα 24ωρο η εθνική μας παρουσιάστρια με αφορμή την επίσκεψή της στο κατάστημα γνωστής αλυσίδας σουηδικών επίπλων. Εκτός από τον κομμωτή της Βασίλη Μπουλούμπαση και την μακιγιέζ της Ρούλα Σταματοπούλου, στο ταξίδι της τη συνόδευε ο δαιμόνιος PR manager Γιώργος Ντάβλας. Ο τελευταίος μάλιστα αναγκάστηκε να εκτελέσει χρέη σωματοφύλακα αφού ο κόσμος που ήθελε να δει από κοντά και να μιλήσει στην Ελένη ήταν πολύς και επίμονος με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα. "Δεν το έχω ξαναδεί να συμβαίνει με κανέναν άλλον αυτό" έλεγε εκείνος αργότερα. "Ο κόσμος τη λατρεύει, ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός". Κάποια στιγμή μάλιστα, μία γυναίκα, κρατώντας στα χέρια της ένα νεογέννητο μωρό άρχισε να φωνάζει μέσα στην κοσμοπλημμύρα προκειμένου να της επιτρέψουν να πλησιάσει την αγαπημένη της Ελληνίδα σταρ: "Αφήστε με να περάσω για να ευλογήσει η Ελένη το παιδί μου!"», έγραψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Niko-Polis Blog.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs